Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Suzuki GSX-R 1000
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
mitho
Mennyire vigyem le?
FeherCapa380
De gondolom nem viszed le az árát, tartogatod még? :)
mitho
Meg
FeherCapa380
A hátsó kerék még megvan?
mitho
Akkor ott megbeszéljük
Luká
Igen :)
mitho
Te írtál jófogáson is?
Luká
csak a nyereg kellene.
úgy nem adod el?
mitho
Van komplett hátsó fékem
Luká
Keresek K1 K2 hátsó féknyerget.
Valakinek?
vendég_406737
Igazán nincs mit!
bigoneoszi
Hmm...megnézném!
pirxkapitány
valakinek?
http://www.kepesmotor.hu/texti...
DaniTm
Szia!
Ezer köszönet!
Már majdnem azon agyaltam, hogy nincs külön ilyen cucc sehol és kell venni egy bontott tükröt akár..
@Clam. Kössz a konstruktív hozzászólásod
vendég_406737
Segítenék, de tiltott az Sriders.
Oliver89
Szia! Ha a jobbos kell, ez a cikkszama 56515-47H01, ha balos akkor pedig 56615-47H01. Bemesz pl a bardihoz, 99% h par napos hataridovel tudnak neked rendelni kb 1000ft/db aron, de ha gondolod hetfon ranezek en is.
DaniTm
Üdv!
K9 tükörre keresek olyan takaródíszt ami a csavart rejti el. Képen bejelöltem, hogy konkrétan mit keresek.
Sedu
voda624 8808
edem89
Sziasztok!
Ha valakinek lenne K7 1000hez láncvédő műanyagja ami felfogja a felverődő láncspray-t szánjon már meg vele ha csak foglalja nála a polcot...
Egyedül sugomotornál van eladó horror áron, minden más bontónál meg magánembernél 5000ért lenne, ha épp lenne... ennyit + postát szánnék rá
Szabobalazs
Egy telószámot kérhetek?
peetsp
Ok. De ne felejtsd el, hogy ez egy pályamotor, kizárólag ezzel a céllal vettem, ohne rendszám... :-)
Ne félj mire rendbe rakom, lesz ez is annyi. :-(
Miri
600ért volt hirdetve. A legjobb vételnek tűnt, a többi már millió körül van ami értelmes. Csak kíváncsi voltam. :) Gratula hozzá!
Sedu
Miért nem tölti fel?!
Sedu
+
Sedu
Ez még olaszban készült.
❮❮
❮
…
844 / 1048
843
842
841
840
839
838
837
836
835
…
❯
❯❯
úgy nem adod el?
Valakinek?
Ezer köszönet!
Már majdnem azon agyaltam, hogy nincs külön ilyen cucc sehol és kell venni egy bontott tükröt akár..
@Clam. Kössz a konstruktív hozzászólásod
K9 tükörre keresek olyan takaródíszt ami a csavart rejti el. Képen bejelöltem, hogy konkrétan mit keresek.
Ha valakinek lenne K7 1000hez láncvédő műanyagja ami felfogja a felverődő láncspray-t szánjon már meg vele ha csak foglalja nála a polcot...
Egyedül sugomotornál van eladó horror áron, minden más bontónál meg magánembernél 5000ért lenne, ha épp lenne... ennyit + postát szánnék rá
Ne félj mire rendbe rakom, lesz ez is annyi. :-(