A régi profilom törölve lett! Az R6 pedig eladva.
Nem lettem az, bár nem tagadom az R6-ot sokkal jobban tisztán tartottam, mint a Gixxert. Lehet a színe miatt, azon minden szar meglátszott.
Engem ez a kiülés téma érdekel! Vélemény? Csakhogy legyen sportmotoros téma. Tudod azért van nagyobb majrém kicsit, mert jobban kiülök és így biztonságosabb stb. Emlékszem, hogy Bitti a kiülés/lógás ellen volt, de sehol nem találom azt videót vagy cikket.
Tényleg nem szeretem ezt a kijelentés, de nem vitázok rajt....
50.000 km van most benne............ 28.000 el vettem...... 2013 ban....
Lehet nem mentem vele k@rva sokat , de amikor tudtam még boltba is a Gixxivel mentem....
OOOO várjál kedves, elsőnek majdnem a sárvédőhöz igazítottam, meg is rendeltem a 122 csapos láncot a leghosszabbat, de aztán idő közben sikerült fasza kis gumi bakokkal megemelnem a hátsó sárvédőt, hogy a gyári 110 csapos elférjen.... így a 122 csaposból vághattam gyári méretre..... Gyári ment alá....
Itt a bizonyíték: http://www.sportmotor.hu/foto/...
Igazából a tisztaságmániáját nem szólom le, én is az vagyok, de annyira azért nem, mint ő. Az ízlése pár dologban számomra furcsa, de ugye kinek mi. Amit butaságnak tartottam, hogy a sárvédőhöz igazította a láncot. Most nehogy besértődj Csontkovács! Csak elmondtam a véleményem és nem a hátad mögött.
HO HO HO H KÖSZI CICA!!!!
Én azt mondanám hogy beteg vagyok! :D :D :D :D
Akkor megvan a gyári száma, hétfőn csörgök Boglárra meg is rendelem , nem is vészes! :D :D :D
Szia!
Ezek egy Triumph-on voltak, de gondolom fel tudnád rakni egy kis fantáziával.
Elküldöm postán ha kell, nem kérek érte semmit, nekem úgy is csak itt állnak.
Nem lettem az, bár nem tagadom az R6-ot sokkal jobban tisztán tartottam, mint a Gixxert. Lehet a színe miatt, azon minden szar meglátszott.