46-ot folyamatos 4. fokozatban is lehet menni, de 43 elejénél már több helyen több 10 cm-t csúszott az eleje , mondjuk az első futőmű nem volt 100-as...
A H-ringen azé elég kutyaütő vagyok még, ezt csak azért írtam nehogy megsértődj, nem annak szántam.
Rece Rica? :D na jó egyszer én is addig használtam egy Dunlopot amíg 3.ban 70 nyélgáznál hírtelen ledadogott a gép, nini mondom kuplungos a járgány, aztán haver felvilágosított hogy ccciikkkrát hány a guma, ja mondom ne aggódj az csak a drót benne, jó még az
Azé hogy legyen rajta rece-rice... és a jard ne azért állítsa meg mert slickel megy...
Utcára meg jobb egyébként is mert így vizes és poros közegben hatékonyabb marad a tapadás...ja meg olcsó... van akinek erre van zsé... más értelme nem nagyon van...
Azért ez nem teljesen igaz, 45-ös köridővel soft pirelli kb egy fél napot bír 60 kör...
Mivel a 42-es köridő még várat magára ezért csak 43-as ról tudok beszélni, ebben az edetben 2-3 értelmes kör van a softban, utána csak drift elől-hátul egyaránt...
Akkor most jó helyen járok . A gixxereseknél kibaszom a biztositékot bizonyára. Eladtam a k9 1000 et ősszel. Tervben van valami 2015 ös modell . Az rsv4 felé kacsingattam, voltam már megnézni ,és jóformán meg is volna a kiszemelt példány. A bmw a másik ami még tetszene ,igaz abbol a 2014 es model számomra külsöre szebb mint a 15 ös modell. Feri mit mond Végh Jani ? Mit válasszak ?
Hát ez egy 10%-os gumi. A pályára nem jutsz el vele.
Kötve hiszem, hogy Zoli utánfutózna így nem ártana ha a rendőr nem venné le a rendszámot.
Ez a gumi a felszerelés árát nem éri meg.
Már bocs.
No de Tibi hagyjuk ezt, egyinkünket sem érint szerintem az RSV 4!
Most beszéltem épp T. Attilával a 2015-ös R1 problémával......! És ő is szeretne Jövőre jönni a Szlovák ringre, remélem te is jössz majd, Jön Kristóf, H.Tomi, Elek, T. Attila, Tupi, Ricsi, és jómagam!
Tibi!
No de már az is +-um nálad, hogy nem azt mondod hogy a ZX10-esnek van a legjobb blokkja a sportmotorok közt!
Nekem is 100x jobban kellene egy 2015-ös BMW, vagy az új 10-es, vagy SP CBR, vagy 2015-ös R1 annak ellenére hogy valami bibi van a váltójával, mint 1 RSV4! Én csak azt mondtam amit a szerelőm mond az Rsv4 ről, erőslett igen csak!
Egy régi cbr 600-ast.