Nem tudom, Zoli mit ért csavar és elölről alatt.
A 20-18 közötti lyukban tudod átállítani az erőkart. 18 pályásoknak jó, a 20-as meg utcára.
A 18-tól jobbra lévő kiálló csavaron tudod állítani a fékkart. Tekered megy ki be kb. fokozatmentesen.
Ja én is találtam 300euro alatt újat. Amúgy nem áll szándékomban minden áron venni, ez sokadik helyen van a fejlesztési ranglistán. Tárcsa, betét, fékolaj, fékcső lesz a szezon előtti upgrade az alap bukógombán, deknivédőn, fék-kuplung karokon kívül.
Amúgy ha megveszed a miri által linkelt cuccot kevesebb mint 540-ért és veszel hozzá kart 5000.-ért és van féláron RCS-ed.
Ami szerény véleményem szerint csak pénzkidobás.
De ha ezek kellenek.
Jut eszembe az 19RCS (és persze a hozzá tartozó kuplungkar) kar és markolat közötti távolsága állítható vhogy? Mert ugye a sima karokon ott van felül az állító, ezen meg így laikus szemmel nem látok semmi hasonlót. Köszi!
Köszi, de utcai motorra kell, szóval nem hátrány ha normálisan is néz ki, azon kívül, hogy dolgozik rendesen Ezzel nem tudom mit csináltak, lehet ezzel gereblyézték a kavicságyat minden pályanap után...
Pdig a dobfék is el tud "melegedni" akkor is ha bowdenes. Igaz motorral ,még nem jártam úgy, de tgk-val igen, ugyan az levegős volt, de mire leértem a megrakva az Istenhegyi útról már nem nagyon fogta meg, elég gáz volt mire lehűlt annyira, hogy megfogja. A dob ha túlmelegszik akkor meg tud "nyúlni" annyira, hogy a fékpofák már nem szorítják meg, anno a Graz-i Ikarusz baleset is ezért volt.
Nekem A GPX Kawán volt hasonló. 240-es tárcsa ZZR 1100-ról, kétdugós nyereggel. Ahhoz képest a GSXR hátsó fék nagyon gyenge. Már a fékpedál forgástengelyét is átperselyeztem, mert olyan erősen kell nyomni, hogy lötyögősre kopott.
A 20-18 közötti lyukban tudod átállítani az erőkart. 18 pályásoknak jó, a 20-as meg utcára.
A 18-tól jobbra lévő kiálló csavaron tudod állítani a fékkart. Tekered megy ki be kb. fokozatmentesen.
http://www.ebay.co.uk/itm/BREM...
Ami szerény véleményem szerint csak pénzkidobás.
De ha ezek kellenek.
Jah és van egy tizessel olcsóbb mint 100 rugó.
Ha jól látom.
06 30 401 6162 es számon elérsz;-)
Tudunk privátba beszélni? kupkuc@gmail.hu
Köszönöm
Gsxr 1000 k7-k8 RemusGP dobok brutális hanggal 40000Ft írányáron eladók! Érdeklődni itt!