Nekem is venhill van és tökéletes. 2-fitting nem jó szögben állt,így kicsit hülyén nézett ki,de írtam az eladónak és ingyen küldött újakat úgy,hogy a régieket sem kellett vissza küldenem.
Szia Döme ,
Nekem az volt a Hondámon. 2 dolog volt amit nem szerettem rajta, az 1ik, h rozsdásodott a csavarja, a másik, h amilyen pózba felraktad és beállt, az ott maradt. Tehát merev volt nagyon.
A Venhill amit azóta használok/szerelek sokkal jobb, mert el tud forogni a fittingen a fékcső.
Venhill
Ezeket az összerakós fékcsöveket a targoncámba beszerelném, de egy olyan gépbe, ami 280-al tol előre és néha meg kell állni vele, biztos, h nem.
Én azért senkit nem beszélnék le a gombáról, sokat
védhet. Gyári befogatási pontban, ha el is akad, hamarabb
a csavar szakad, mint a váz. Mondjuk К3-mon biztos.
Nekem volt,hogy az elsö és hátsó keréktengely is kopott,
az idom pedig szinte sértetlem maradt. Viszont igaz
hogy erősen szituációfüggő a dolog.
Kovetkeztetest nem.
Azt csak sajatbol.
Es ott nincs idom amit vedenek,ergo felesleges,es a deklik kilognak annyira hogy szart se erjen a gomba,a hutorol nem is beszelve.
De ha lenne idom az se uszna meg plane kavicsagyban.
Ezert babazsur,palyan konnyu.
Viszont szerzel egy jo draga gombat amit vehetsz masikat,az uvegszalas vedok idommal kiegesztitve palyan idealisabb.
Es emiatt sem viszek ekkora penzbe kerulo gepet palyara.
Azert egy 120as seggen csuszast nem mondanek babazsurosnak (biztos te tobbel estel), max szerencsesnek, azert usztam meg ennyivel, mert palyan tortent es a razokovon kivul semmi akadaly nem volt. Utcan dobom igy el, akkor torik minden.
Már most elvonási tüneteim vannak...