Ertem csak azert mondtam hogyha szereny1 egyenesen onnan kap valaszt akkor azt elfogadja mindenki. masreszt pont 2 honapja leveleztem azzal a sraccal aki a dixonarchive.com oldalt szerkeszti mert itthon nem kaptam ertelmes valaszt a kerdesemre es azt hiszem peter volt a pasi es 1 napon belul teljesen korrekt,pontos valaszt adott amire itthon hebegtek habogtak.
Balázs, tök felesleges ezért japánba írni neki, nekem megmondja az alvázszámát, és abból megmondom hogy k7 vagy k8! De így vakon is 99.99 % hogy k7, de az is lehet hogy valahol át idomozták anno, és a kereket is feketére cserélték, DE AZ ALVÁZSZÁM AZ MEGMONDJA A TUTIT!
Szerintem irj egy levelet hamamatsuba a gyarnak amiben megkerdezed az alvazszam alapjan mikori gyartas. S eldonti a kerdest. Nyilvan az is elofordulhat hogy nem a motor porosodott egy raktarban kint vagy itthon hanem az idomzat fenyezese kerekek stb..
Mondtam, ez csak marketing téma. A Suzukinál Japánban ez pl 2007-ben volt gyártva, max itt állt a Suzuki Hungary-nál 1 évet a pincében, és rámondták, h 2008-as...
Minden évben váltották a színeket, ez sem véletlen...
Ez már nekem is kicsit sok, amit itt írsz, de jó legyen a K7-esed K8-as, vagy akár K9-es is lehet, csak nevetséges! Még hogy gyártották a k7-est 2008-ban, de az is lehet még most is gyártják a K1-eseket!
NEM ÉRTED 2008-BAN GYÁRTOTTÁK 2009 02-BEN LETT FORGALOMBA HELYEZVE!MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI A 2008-BAN IS GYÁRTOTTAK K7(csak a színe miatt k7 nem azért mert akkor gyártották)MOST MÁR TISZTA!
A magyar papírja semmit nem ér! A gyártás a lényeg!
Pl teszem azt egy 2001-es gyártású(K1) Gixxer 1000-ret most adnak el a szalonból újként!, akkor az sem L5, meg K2, de a forgalmiban 2015 lesz...azt akkor is 2001-ben gyártották, tehát K1 marad!
Teccik már érteni?
Milyen hülyeséget elküldjem a szervízkönyvet meg a forgalmit de én normálisan válaszoltam ezt elvárnám mástól is úgy hogy többet nem pazarolon ilyenekre az időmet.
Minden évben váltották a színeket, ez sem véletlen...
Pl ez sem 2003-as! Csak akkor vették meg...
Pl teszem azt egy 2001-es gyártású(K1) Gixxer 1000-ret most adnak el a szalonból újként!, akkor az sem L5, meg K2, de a forgalmiban 2015 lesz...azt akkor is 2001-ben gyártották, tehát K1 marad!
Teccik már érteni?