Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok mert más fórum kifújt.Hol tudnék felrakatni yoshimura r-55 slipon rendszert?Gsxr 600 k6-os modellem van.Vagy valami más típusú rendszer szerintetek?Válaszokat előre is köszönöm!
Mihez képest, mert egy K1-K4-et nem feltétlen egy S1000RR-hez (10 év difi) kell hasonlítani, a felső tartományi teljesítményüket! De az alsó tartományban meg akár 10-15 lóval is jobb egy K1-K4 mint egy S1000RR, mert valamit valamiért, és most felül divat menni!
legutóbb egy sráccal 3 napig vitatkoztam hogy ércse meg végre,hogy ami hátsó lámpát árul az nek K4-es hanem Y-0 K1-2-3........de higyem el neki hogy a forgalmiba K4 van igen csak szivlámpás az a baj
Ez igy van teljesen igaza van ferinek nekem is k8 volt régeben mert a k8 1000 gyárilag kék felni és kék hasidom van alatta és az oldal idom is fehér és van a tankba két odalt matrcia felül ugyan ugy mint a farok idomon lévő 1000 -res matrica is más..
Már meg bocsáss, de egy K7 hogy lehet 2008-as gyártás, meg a képeid nézegetve, az a kék fehér Gsxr 1000 az egy K7 1000, és azt nem igen gyártották már 2008-ban! Esetleg 2008-ban helyezték forgalomba, és 2008-at írtak gyártási évnek, de attól még K7 1000 marad! De egy k7 és k8 1000 műszakilag megegyezik, csak a szinekben tér el, és a kék-fehér K8 1000-nek kékek a felnijei is, nem pedig fekete mint a k7 1000-nek!
Kérdésem lenne!
Alapjáraton a generátorból zörgő hang jön.Olyan mint a Ducatin amin száraz kuplung van!Ha bekapcsolom a reflektort abbahagyja.Ha megemelem a fordulatot abbahagyja.
Menet közben bármelyik sebességben,nagyobb fordulaton folyamatos síró hang jön ugyanonnan! Mint amikor a lánc nagyon meglenne feszítve.
Bár mentem én már házhoz is, kábelköteget cserélni Kecskemét mellé... Meg lehet beszélni.
Lenne egy kérdésem hozzátok mert más fórum kifújt.Hol tudnék felrakatni yoshimura r-55 slipon rendszert?Gsxr 600 k6-os modellem van.Vagy valami más típusú rendszer szerintetek?Válaszokat előre is köszönöm!
Végre valaki figyel a részletekre!
Alapjáraton a generátorból zörgő hang jön.Olyan mint a Ducatin amin száraz kuplung van!Ha bekapcsolom a reflektort abbahagyja.Ha megemelem a fordulatot abbahagyja.
Menet közben bármelyik sebességben,nagyobb fordulaton folyamatos síró hang jön ugyanonnan! Mint amikor a lánc nagyon meglenne feszítve.