Nincs akadálya! Bár lehet, hogy nem mocival megyünk ki, vagy ha igen a bratyóm üli meg a vasat! A moci meg egy most félig vissza van alakítva (nem rég műszakizott) . De majd sasolok! Milyen gixxert kell néznem? Lesz nálam fotóaparát!
"nem jelenti azt, hogy tökéletesen uralom minden helyzetben"
ez mit jelent pontosabban? mert szerintem elég szarul hangzik...
ha én éreznék így a motorommal kapcsolatban, napi 30 órában mást se csinálnék, csak gyakorolnék...
A K8-on nem tudom de az enyémen(K2) van két állító csavar a lámpán. Az 1ikkel a függőlegest a másikkal a vízszintest állítod. Az 1ikhez hozzá lehet férni a másikhoz nem. Persze ahhoz nem lehet hozzáférni aminek értelme is van... Hát persze, h a fel-le állítóhoz...
Csá!
Engem érdekel az óra, ha az 1000-be való.
Itt az e-mail, msn cimem,:
zsolesz01@freemail.hu
Egy képet küldjél, ha tudsz, és a többit megbeszéljük.
elöre is köszi.
Helló
Valaki megtudja nekem mondani hogy lehet álitani a fényszóron a gsxr1000-k8 on vagy k7 -en is ugyan az mert kicsit felfele hord és lenteb kelene álitani csak nem találom hol kell.
Sziasztok! Nem tudna valaki mondani nekem egy valamire való telefonszámot, a pannonia ringre akarunk holnap menni, de már 4 számot felhivtam, és senki semmi konkrétumot nem tudott mondani! Köszi elöre is!
Légszi segítsen valaki. Gsx-r 1000 k5-nek hogy kell beállítani a váltófényt hogy mikor gyulladjon ki? köszi
mentális uralomról van szó.
ez mit jelent pontosabban? mert szerintem elég szarul hangzik...
ha én éreznék így a motorommal kapcsolatban, napi 30 órában mást se csinálnék, csak gyakorolnék...
Engem érdekel az óra, ha az 1000-be való.
Itt az e-mail, msn cimem,:
zsolesz01@freemail.hu
Egy képet küldjél, ha tudsz, és a többit megbeszéljük.
elöre is köszi.
Valaki megtudja nekem mondani hogy lehet álitani a fényszóron a gsxr1000-k8 on vagy k7 -en is ugyan az mert kicsit felfele hord és lenteb kelene álitani csak nem találom hol kell.
elöre is köszi