Most azt ne mondjátok már hogy a haccá gyengébb mint az ezer. Főleg a pályán, ahol sokkal intenzívebben lehet kigyorsítani a kanyarból velük, míg a literesek hájszlájdolnak. Célegyenesben meg szélárnyék, azt jó napot. Vita lezárva.
azért valóban kiváncsi vagyok egy top speedre mert pl én ott tartok hogy majdnem éppen majdnem lekrepog a 6. a végén.de nem sokára le fog.-1+2 az áttételem és 287 et mutat.kiváncsi vagyok mennyi lehet valójában.de nem az érdekel hogy rizmayer mennyit megy hanem az hogy nekem a 287 valójában mennyi lehet.számítás szerint 13 %ot kell levonnom.az ugyekb 38-40 km/h tehát ugy 247 lehet
nem volt szarnapom csak nem szeretem a lehetetlen dolgok megmagyaraázását!deked 600 van,tudomásul kell venni h az gyengébb mint az ezer!ennyi!természetesen pályán 600 -al is lehet alázni sok emberkét akik azt hiszik h az 1000 ereje segít nekik,és alázod is őket,de ne már na!ennyi és más semmi,nyilván nekem hátrány a sulyom de ez sem menti meg a 600-akat az elvérzéstől!persze rengetegen körbealáznak engem is 600-al nem is kicsit de leszarom,és nem magyarázom meg h ezé meg azé!majd felgyorsulok oszt jovan!
+50kg? A múltkor mentem a Kelly mögött 7-8 kört. Ő súlyban hozzám konvergál. 220-nál nem ment többet a mocija (600RR). Én 270-et látok gyári áttétellel a cél végén. A lámpák alatt már toltam a hatodikat és simán tartottam a lépést.
miért az pattog akinek kisebb a motorja!?mert csak 49!ki ne találd már h nem gyorsulok el tőled!még akkor is ha mögötted érek be!de letesztelhetjük ha gondolod bármilyen sebességtartományban,és fokozatban!minek az a 400ccm?díszbikának?
nézzétek már meg a teszteredményeket,egy 6kilos meg egy 1000.es mennyi idő alatt gyorsul 0-200-ra!ne versenyeztessétek már a kettőt!nekem tavaly k6 750 volt idén k71000,még itt is brutál nagy a difi.
Jah, a gyári csövek fojtottak. Szóval a dob hossza maradjon az eredeti hossz, belülre ne csináld kúposra a perfocsövet, és a jó hanghoz 50-60 mm körül legyen az átmérője. Megcsinálod a felfogatás részét(gondolom bolt-on. Ahhoz hegeszted hozzá a perfocsövet. Aztán a kimeneti véget is megcsinálod. A perfocsőre tekered a salaggyapotot, vagy üveggyapotot, és arra ALUFÓLIÁT!
Azért, h ne melegedjen a palást nagyon. Aztán azt leragasztod valamivel, és mehet a palástba. Megfurkálod, popszegecsek mind1ik végébe, és kész is...
te köcsög
Azért, h ne melegedjen a palást nagyon. Aztán azt leragasztod valamivel, és mehet a palástba. Megfurkálod, popszegecsek mind1ik végébe, és kész is...