Sziasztok!A véleményetekre lennék kiváncsi.Vettem egy k1 1000 gixert,amin észrevettem hogy alapjáraton jól világít de a fordulat emelkedésére vissza esik a fényereje.Kimértem: alapjáraton 14,5V ,fordulaton vissza esik 13,4 re a töltés.Generátor,feszabályzó csere,de még mindíg ugyanaz.Egyszerüen nem találom a hibát!Valaki esetleg nem járt még így vele?
agip 10w60racsing!nekem csak ettöl nem ragad a váltom!castrol motul,ezektől ragad!(járo motornál állo helyzetben nem tudom üresbe rakni,ugrál egy kettö közt és nagyon nehezen mozdul a kar)
Amugy gyári feltöltés után (1000km) után milyen olajat szoktak bele önteni castrol vagy repsol vagy stb? azért kérdem mert ha viszem majd akkor tudjam már miet kell venem mert a boltba mondanak valamikor csilagos árakat literjéért és inkáb megveszem az interneten az olajat vagy ugy szerintetek nem öntik bele ha nem náluk veszem meg?
Lenne egy kérdésem hogy a k7-k8 1000-resen hogy lehet álitani a mód kapcsolot elöször be kell valamit álitani ? mert az enyémen nem lehet álitani nem jelzi ki oldalt hogy váltom a-b-c módokba ... valaki irja már meg miért lehet ezz ?
most egy gyári rendszer van rajta, de a szelep és az elektronika össze sincs bowdenezve, vsz ezen a motoron kinn egy másik rendszer volt, vagy csak dob összekötővel. a szintjelzőt még nem néztem meg.
Én is kikötöttem, de sztem amikor vettem is már szar volt, mert akkor is egy rossz kávédaráló hangja volt amikor a pirosat megnyomtam. Most milyen dobod van rajta? Megnézted már a benzinszintjelzőt? Amu érdekes, úgy működik, h megtankolsz és elindulsz vele és világít, és egyszer csak elalszik...
érdeklödni szeretnék hogy a gixxer 1000-reshez meik sportlégszűrő a jobb a bmc vagy a k&n ? meiket ajánlanátok ?
köszi mindenkinek
Nem lehet, h szar a váltód?
köszi megint a segitséget
Lenne egy kérdésem hogy a k7-k8 1000-resen hogy lehet álitani a mód kapcsolot elöször be kell valamit álitani ? mert az enyémen nem lehet álitani nem jelzi ki oldalt hogy váltom a-b-c módokba ... valaki irja már meg miért lehet ezz ?
elöre is köszi
majd leszedem róla ha lesz egy rávaló dobom, úgyis összekötővel együtt lesz :D