vegyél gyárit!higgyé nekem vagy akárkinek de az biztos!xrac elég erőset lassít!jobb mint gyári de gyorsabban vékonyodik,ami azt jelenti helőbb kell cserélned ami azt jelenti h gyakrabban nyulkálsz a zsebedbe ami azt jelenti h többet kell dolgoznod ami azt jelenti h kevessebb idöd lesz motorozni ami azt jelenti h nem fogod annyit használni a féket ami azt jelenti h mindegy melyiket veszed!
Sztem az enyémbe sem, mert kikötöttem... Amu elvileg alacsony fordulaton kéne neki. Amikor ráadod a gyújtást és a piros gombot run-ba nyomod, és basztatja az injektorokat, akkor figyeld a kipu szelepet is. Lehet látni, h egyenletesen vagy darabosan viszi végállásba majd vissza. Nekem darabosan vitte. Mert rossz...
Vesrah SRJL az USA-ból. a helyi SBK versenyzők is ezt használják, melegen fog mint állat, nem eszi a tárcsát, és hidegen is jól fog, és kb 2 szer tovább tart, mint az XRAC. Legalábbis ez utóbbit állítják a gixxer.com-on. A többi állítást tudom igazolni én is. Csak az a gond, hogy rendelni kell a nagy vizen túlról, mert itt nem forgalmazzák, nekem 28000 ft ba fájt postával együtt INNEN, igaz akkor még nem volt ilyen drága a dollár
Amerikai Level One GP Racing Slip on 57.1 mm közcső átmérővel .
Csak GSXR 1000-hez 2001-2006 közötti modellekhez.
Az hogy kib@szottul szól gyenge kifejezés!
Szállitási idő. 14 munkanap.
Gondoltam egy merészet, bementem a helyi Full-gasba.
32000 Ft a pár... Kicsit sokallom...
Vagy ennek ennyi az ára?
Vennem kellene elölre valami faja fékbetétet. pályázásra is...
Valakinek valami tipp?
K6 gsxr 1000-re keresek jobb felső kis oldal idomot amin a gsxr embléma van.
mennyiért vesztegetnek ilyet?
Csak GSXR 1000-hez 2001-2006 közötti modellekhez.
Az hogy kib@szottul szól gyenge kifejezés!
Szállitási idő. 14 munkanap.
06704221782
Nincs valakinek Gsxr 1000 K5-höz egy generátorfedele? Csúszott is jó lenne, lényeg h olcsó legyen.