Van az a bizonyos háromszög, amin az ember illeszkedik a cangára. Azt kell nagyobbítani. Az átfogót már növeltem, a két befogót kéne még húzni. Lábujjhegy alap. Egy időben, még a krosszon is úgy ültem, csak aztán nem bírta a térdem (sem).
állitható lábtartó nekem is befigyelt leghátra állitva és még akkor is lábujhegyeztem pedig én nem vagyok akkora állat mint te a tökvédőért én is imátkoztam párszor,az viszont nem rossz 5let
Egyébként a K1 és a ZX-9R nagyon hasonló méretűek. Összességében a ZX a kényelmesebb de a felsőtest számára a K1-en van nagyobb hely. Ezen viszont a lábtartókat feljebb és hátrébb kellett raknom, mert a combom nem fért a bele tank-vájúba. Így elfér, de pl. a könyökömet elé csukni nyelezéskor még így sem tudom, pedig előre vannak csavarva a kormányszarvak. A térdemből kéne flexelni.
Képzeld azt, hogy a szemed és a lámpatest tetejét összekötő egyenes teljes hosszában kívül esik a fejidomon és a plexin. Magyarán a plexit a bogaras oldaláról nézed, nem belülről.
Látom ZX-9-ed van. Te látod rajta este a saját fényszóród felső élét egy világító csíkként felülről? Csak mert a ZX-9R jóval nagyobb a 10-esnél és én láttam rajta nyújtott karral.