Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon.
Vettem egy K1-es 1000-t.Olajat,szűrőt,cseréltem,benzinszűrő tisztítva,nem füstöl,nem eszi az olajat,Martin dob szépen jár de valahogy 8000 felett nem tépi ki a kezem és 260fölött kÍnlódik!légszűrőt még cserélnem kell.mentem egy rövidet szűrő nélkül próba képpen(tudom,hogy gáz!),jobban ment(280) de még nem az igazi!Valakinek van ötlete?
Előre is köszi!
kérdés: lenne kedvetek egy GSXR talihoz? illetve egy kisebb guruláshoz? nincs még konkrét terv, ha összejön a csapat akkor ráér tervezni helyszint és időpontot. akinek van kedve hozzá, motorozz.hu-ra irjon nekem (murdoc).
cserélj szűrőt és meglátod milyen lesz kezdés képpen
Még új vagyok a fórumon.
Vettem egy K1-es 1000-t.Olajat,szűrőt,cseréltem,benzinszűrő tisztítva,nem füstöl,nem eszi az olajat,Martin dob szépen jár de valahogy 8000 felett nem tépi ki a kezem és 260fölött kÍnlódik!légszűrőt még cserélnem kell.mentem egy rövidet szűrő nélkül próba képpen(tudom,hogy gáz!),jobban ment(280) de még nem az igazi!Valakinek van ötlete?
Előre is köszi!
Az fasza ha az beszart.
Nekem müxik rendesen. Amikor elfogy a cucc akkor kivillan a jelzés. Megnézzem rajzon, h mi lehet vele?
Neked is van ilyen hülye kerregő hangja az injektornak amikor ráadod a gyújtást?
http://www.motostyling.hu/t110...
work manuals