Újra szól a Yamaha Megy minden henger, beindul még a pcici akkuval is, nem is füstöl jól bírta a kiképzést
Kapott egy rövidebb áttételt, így már a gumi is elfér
Már csak az olajszűrőt kéne levarázsolni, még a láncos fogóval se akar lejönni
Amúgy valamit elnéztél, mert én nem igazán csinálok cinkes előzést. Ahová beférek bemegyek, de nem szoktam leütni a visszapillantót a szembejövőről, mint egy két haver.
Így is minden alkalommal a szerencsén múlik hogy összejön-e neked 1-1 előzés én meg azon gondolkodom, hogy amikor 200-nál leteszed az elejét -és nem adja ki- hogy ne menjek át rajtad
Ha összerakom a gépet megyünk pályanapra?
Egy lekönnyített R1 még dízellel is jól megy egy darabiig (kevesebb mint a fele üzemanyag volt teherautóba való). Nem csörgött, csak elkoszolódtak a gyertyák és később már nehezen indult. Remélem a nagyvas gyorsan dolgozik és holnap kapok bele új gyertyákat és olajat. Ezeket úgyis cserélni akartam, kap egyel kisebb lánckereket is, mondjuk az akkut még nem.
Cápa az egyen japán gépre simán passzol a ZX10 első fogaskereke is
Wazze... azt hittem félreértek valamit, hogy gázolaj lett beletankolva, de ezek szerint tényleg.
Azért annyira nem kívánom kipróbálni, hogy ez is fejre áll e tőle..
A hangja milyen volt? Ameddig ment, azért kevesebbet evett? Hiszen tudjuk, hogy a gázolajos autó is sokkal kevesebbet szokott enni..
Mit is mondjak.. Se mormogás.. se hibakód... tök uncsi az egész.. lehet, hogy lassan lesz időm élvezni a motorozást is?
Ezúton szeretném itt is megköszönni a segitséged!
Legideálisabb esetben gyertya és olaj cserével megúszom, rosszabb esetben, hajtókar csapágy, hengerfej, akku stb.
Gázolajat tankoltam de nem tudtam teljesen leengedni ki kelett járni belőle. Amikor már ment akkor haza akartam vele gurulni Sirokról, de pesten beszart a japán technika. Nem ez bánt jobban, hanem az hogy az olasz retek bírta, ez meg nem
Mert mész, mint az állat.
Délután átmegyek, bepálinkázok, szétborítom Neked még a virágágyásokat is.
Viccet félre téve, nem vállalok ilyesmit én csak a saját talicskámat buzerálom.
Kapott egy rövidebb áttételt, így már a gumi is elfér
Már csak az olajszűrőt kéne levarázsolni, még a láncos fogóval se akar lejönni
Bocs hogy ide irok,de nekem is van egy gyönyörű limitált szériás yoshimura sisakom eladó! Sajnos nekem kicsi!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
üdv
Beszéljünk inkább a motorokról
Ha összerakom a gépet megyünk pályanapra?
Cápa az egyen japán gépre simán passzol a ZX10 első fogaskereke is
Azért annyira nem kívánom kipróbálni, hogy ez is fejre áll e tőle..
A hangja milyen volt? Ameddig ment, azért kevesebbet evett? Hiszen tudjuk, hogy a gázolajos autó is sokkal kevesebbet szokott enni..
Ezúton szeretném itt is megköszönni a segitséged!
Ment levél.
Gázolajat tankoltam de nem tudtam teljesen leengedni ki kelett járni belőle. Amikor már ment akkor haza akartam vele gurulni Sirokról, de pesten beszart a japán technika. Nem ez bánt jobban, hanem az hogy az olasz retek bírta, ez meg nem
Délután átmegyek, bepálinkázok, szétborítom Neked még a virágágyásokat is.
Viccet félre téve, nem vállalok ilyesmit én csak a saját talicskámat buzerálom.
Mi ment szét?
lánchang eltűnt gondolom. Váltó? Motor?