Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van...
Valamikor ugorj át.
Van valakinek kölcsönbe egy olyan fesszabályozója, amiről úgy gondolja, hogy jó? Egy próbához kellene, amit helyben is megejthetnénk. Oda megyek az illetőhöz (ha nincs túl messze).

Nem csak GSX-R-é jó, bármilyen más Suzukié vagy akár bármilyen más motoré - nem tudom mennyire egyeznek ezek. A lényeg, hogy a csatlakozója találjon a gixerbe.
Biztosra ment az ember
Küld el légyszíves újra a számod, nem találtam meg....ma és pénteken mennék felétek és kéne valami ha bent vagy.
Hogyha deknivédőt raktok fel, akkor fbs-ből max 1 pöttyöt kell alárakni... Mit szoptam mire le tudtam szedni...
Ebben nincs szilent. Csapágyazva van a lengőkar is, de hogy az lógjon még1szer annyit bele kell tekerni a gépedbe mint most van.
Hi! Köszi ! Akkor meg van a sorrend rem nem lánc....
Hi,
Sztem elsőnek gumis(nemhiszem, h súly gond van), Inkább valami a gumival. Ha az nem akkor felni, utána csapágy és lánc...
Még nem. 1enlőre még az állítgatás megy...
Köszönöm ez lesz az első orvoslat és ha nem szünik meg jöhet a többi!
Ki kell egyensúlyozni a felnit, szerintem leesett a súly.
Eladó GSX-R 600/750/1000-hez rengeteg bontott alkatrész.
Idomok, lámpák, lábtartók, indexek, tükrök, műszerfal és egyéb termékek.
Érdeklődni telefonon (06209629446) vagy e-mailben (cheedah@vipmail.hu).
Vagy mindent csináljak végig,felni, gumi, h.villa szilent vagy esetleg kerékcsapágy!
Sziasztok! Olyan problémám van hogy a motoromon a hátsó futómű kb: 195 km/h től berázza az egész motort alatta nem ha fölé még húzom a gázt enyhébben de itt mintha elkönnyülne és elveszti a stabilitást.... Szerintetek mi lehet gumi hibából adódhat szál szakadt v ki kell görgőzni a felnit vagy el van tekeredve a futómű? Szerintetek járt már valaki így?
Köszönöm a segítséged! Küldtem egy mailt, légy szíves nézd meg!
Ja. Most már vili. PCIII hozott valamit a konyhára az írt ECU után?
Pl. hegyi beszédet.
Csinálom, csinálom, de nem olyan egyszerű ám.
Küld a színkódokat kérlek! Szeretném holnap kikevertetni a festékeket. Írtam már mailt, de az adatlapomon is megtalálod a mail címem.
Küld légyszíves!
Igen, akkor már én is beazonosítottalak. Hát Cápa.. nem mondom. Van mit tanulni tőled ott a hegyekben.
Front Wheel Bearings
Bearing Number Manufacturer Dimensions
6205DDU NSK 25mm X 52mm X 15mm
6205-2NSE NACHI 25mm X 52mm X 15mm
6205-2RS1 SKF 25mm X 52mm X 15mm
6205.2RS KOYO 25mm X 52mm X 15mm
6205.2RSR FAG 25mm X 52mm X 15mm
6205LLU NTN 25mm X 52mm X 15mm
Az elég jó. Nekem is most ment bele PCIIIr, de még állítgatom. Aztán egyszer csak eljutok AGO-hoz vele.
A Ducati-t azért nézik a lámpához érve, h mi csörög ennyire...
Ez ugyan az a dolog. Csak más márkanéven fut...
Na akkor meg éjjeles leszek...
Kend meg a hátulját zsirral.