Sajnos mikor az enyémben előjött ez a gond akkor utánajártam alaposan és egyrészt több szerelő megerősítette hogy ez ilyen, GSXR-rel kapcsolatos tesztekben is láttam leírva hogy ez egy valós típushiba illetve több fórumban is láttam már leírva emberektől akik ebbe belefutottak.
Hidd el ha téged is érintene és erre fókuszálva járnál utána egyből feltűnne :)
Ezredesek nemtudom érintettek-e, de K1-K3 600-nál a szükségesnél gyengébbek a 2-es fokozat kapcsolókörmei, megkopnak és mikor megjön az ereje kb. 8e-nél akkor átugranak a körmök, nagyot ránt a motor és egy hangos fémes csattanás is hallatszik (persze ha erőlteted többször is). Ha nagyon elkopik akkor már ki is dobja a fokozatot.
Sajnos mivel blokk ki, váltó szét a szerelés sorrendje így a javítás munkadíjjal együtt 100 rugó kb...
Nemtudom pontosan milyen más típusokat érint még, de hallottam már más évjárat/blokk-nál is de nem emlékszem már melyiknél.
Létrejött egy kizárólag Gsx-r alaktrészes oldal a facebook-on új és használt alkatrészekkel!
Hirdetés feltételei: Gsx-r alkatrész
Évjárat Pl. k6-k7
Altípus ha van Pl: millenium falcon, gsx-r srad
Hengerűrtartalom Pl: 750 cm3
Alkatrész pontos megnevezése Pl: Használt fékkar és kuplungkar
Osszátok meg minél többen, már 50 tagja van a csoportnak egy nap alatt, gyors friss online piactér van kialakulóban.
Csatlakozz! Minden nap értesülhetsz új hirdetésekről, kereshetsz kínálhatsz alkatrészeket nem kell mindig a hirdetéseket keresni, bontókat járni.
Létrejött egy kizárólag Gsx-r alaktrészes oldal a facebook-on új és használt alkatrészekkel!
Hirdetés feltételei: Gsx-r alkatrész
Évjárat Pl. k6-k7
Altípus ha van Pl: millenium falcon, gsx-r srad
Hengerűrtartalom Pl: 750 cm3
Alkatrész pontos megnevezése Pl: Használt fékkar és kuplungkar
Osszátok meg minél többen, már 50 tagja van a csoportnak egy nap alatt, gyors friss online piactér van kialakulóban.
Csatlakozz! Minden nap értesülhetsz új hirdetésekről, kereshetsz kínálhatsz alkatrészeket nem kell mindig a hirdetéseket keresni, bontókat járni.
Ja értem! Ha pedig 300ról le bírok lassítani akkor pedig biztos van rajta fék is ... nem? Már csak a vázról kéne megtudni, hogy hibás-e, tesztúton essek el vele, ha bírja akkor jó a váz?
http://m.youtube.com/results?q...