Megtudnátok mondani hogy k6-on a vízhőfok mitöl ingadozik folyamatosan 75-81 között?Ma kezdte el csinálni,folyamatos 130-as tempónál is.Tudom hogy ez nem magas csak az ingadozás zavar.köszi a válaszokat.
én nem tudom. szerintem ezt a prop tech kütyüt sem ismerném, ha az előző tulaj nem rakta volna bele.
majd egyszer ráveszem magamat és elmegyek leméretni, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a kis szar mennyit dob a gyári értékeken.
Köszi!
Ezek szerint a HealTech FI Tuner és a PropTech EFI Tuner nem ugyanaz a termék (még ha ugyanúgy is működik)? Ezt már korábban kérdeztem többször itt.
Nekem van prop tech efi tuner a motorban, a három térképpel.
sokat nem tudok róla mondani, de gyári beállítással jobban durrog, a másik két térképet használva szinte soha. a gyári és az első térkép között nem érzek különbséget, viszont a másodiknál már lehet. lehet csak én beszélem be magamnak, hogy harapósabb a gép olyankor, de az tuti, hogy érezhetően többet fogyaszt.
168 Le / 118 Nm , fi tuner , környezetvédelmi kiiktató,egy foggal kisebb lánckerék,exup is repült :D . Lenne kép csak éppen nincs nálam :D . voltak benne lyukak 4-8 ig .. De érezhetően jobban tol alul , már új papucs is van rajta ..csak menni kéne vele..de ezt féket addig basztatom míg jó nem lesz :D piros lámpához közeledve még néznek az emberek hogy mi közeledik
Cápa : értem én hogy gőzgép :D hát azért megnézem a régivel ... egy próbát megér .
Azt, hogy probléma nem mondtam. Pont arról próbállak lebeszélni, hogy így fogd fel. Minden fékrendszerben fel tudnak lépni bizonyos rezonanciák. Egy ilyen motor fékje 20-tól minttudoménhányszáz fokig és 0-tól 300km/h-ig kell működjön. Az, hogy egy tizenéves motoron bizonyos esetekben a fék ezt a működést csak csikorgással együtt tudja teljesíteni, szerintem nem tragédia. Ha átnézted és tudod, hogy minden alkatrész a helyén van és teszi a dolgát, akkor emiatt nem kell a falnak menni szerintem.
Én csak írtam, hogy az enyém is nyikorog és már 2010-ben mikor megvettem az első héten hallottam nyikorogni. Azóta is nyikorog és ezen túl is fog.
Bizony, már kéne bandázni 1 jót!
Mennyi lett a mérésed eredménye? Van róla képed?
Igen, azt a kicsit sérültet hoztuk el.
Nekem nem szórakozik a betét. Néha a hátsót hallom csilingelni, de azért mert az Ferodo ST...
Hát nincs agyonra hajszolva idén már sikerült beleraknom 600 km :D .Úgy gondolnám nincs szar állapotba . Kiváncsiságból lehet vissza rakom a régi betétet.. ha azzal is nyikorog akkor elképzelhető hogy féknyereg problema ?
Függ a betét minőségétől, de mindegyiknél jelentkezett. Elöl Nissin volt és Goldfren, a Goldfren jobban jajgat. Hátul volt EBC és Goldfren, az EBC csikorgott jobban. Főleg hidegen, amíg az ember csak úgy lassítgat. Lassú tempónál jön elő leginkább 20-50-ig. De ennek nem csak a betétekhez, hanem a féknyereg kopottságához is köze lehet. Nem tudom a Te motorod milyen állapotban van. Az enyém gatya az biztos.
Akkor mostmár tényleg nem ártana gurulni :) . Azt a gépet hoztátok ami kicsit sérült volt ?Azért vettem brembot mert mikor beszéltünk ajánlottad hogy jó stb. hát nem tudom mi lesz vele
Cápa : az a helyzet hogy hidegen nagyon visít..meleg csak visít . És mindenféle betéttel ezt csinálja neked ? ..érdekes hogy a régi betéttel nem cincogott.
Szia Laci,
Aha, felismertem a gépedet. Lett még1 iker, 1ik cimbimnek hoztuk Vasvárról. Szóval már 3an vagyunk.
Nem, nem volt ilyenem. Nekem is Brembo betétek vannak elől, de semmi gondja. Bár én többször ki szoktam takarítani a fékdugattyúkat...
K1 1000 be keresek elsőkerék csapágyat ! Help.
Írtam mailt az adatlapodon lévő címre. Légyszíves küld el a színkódokat! Köszi!
majd egyszer ráveszem magamat és elmegyek leméretni, mert kíváncsi vagyok, hogy ez a kis szar mennyit dob a gyári értékeken.
Ezek szerint a HealTech FI Tuner és a PropTech EFI Tuner nem ugyanaz a termék (még ha ugyanúgy is működik)? Ezt már korábban kérdeztem többször itt.
sokat nem tudok róla mondani, de gyári beállítással jobban durrog, a másik két térképet használva szinte soha. a gyári és az első térkép között nem érzek különbséget, viszont a másodiknál már lehet. lehet csak én beszélem be magamnak, hogy harapósabb a gép olyankor, de az tuti, hogy érezhetően többet fogyaszt.
http://www.agomotors.hu/websho...
Mesélj bővebben az FI Tunerről? Amikor kapcsolgatod MAP0, MAP1, MAP2 között, akkor érzel különbséget? Ha igen, mennyit?
Cápa : értem én hogy gőzgép :D hát azért megnézem a régivel ... egy próbát megér .
Én csak írtam, hogy az enyém is nyikorog és már 2010-ben mikor megvettem az első héten hallottam nyikorogni. Azóta is nyikorog és ezen túl is fog.
Mennyi lett a mérésed eredménye? Van róla képed?
Igen, azt a kicsit sérültet hoztuk el.
Nekem nem szórakozik a betét. Néha a hátsót hallom csilingelni, de azért mert az Ferodo ST...
Cápa : az a helyzet hogy hidegen nagyon visít..meleg csak visít . És mindenféle betéttel ezt csinálja neked ? ..érdekes hogy a régi betéttel nem cincogott.
Hmm. pedig gmail.com nem szokott szarakodni.
Kérlek akkor írd le évjárattal és típussal amit mértél, vagy rakd ide.
Ahogy neked megfelelő, köszi!
Aha, felismertem a gépedet. Lett még1 iker, 1ik cimbimnek hoztuk Vasvárról. Szóval már 3an vagyunk.
Nem, nem volt ilyenem. Nekem is Brembo betétek vannak elől, de semmi gondja. Bár én többször ki szoktam takarítani a fékdugattyúkat...