Csak nézegetek 2013-as cbr 600 rr --- vagy zx 6 /636-os lesz csak a kereskedök hozzá szoktak hogy nincs vevő és úgy veszem észre hogy nem hiszik el hogy motort akarok venni. mindegyik a lista árat modja azt én is tudom basszus. vagy nem akarnak el adni de nem baj majd lesz valami. van hogy egy hétig nem válaszolnak szerinted mééééért.
Hali nem tudom hogy mire írtad hogy veszélyes lesz ez is meg az Nsr galériásat.Az Nsr-t úgy vettem hoyg az idomok össze voltak törve én meg csináltattam és nem lett lefestve.HA a kinézetére gondoltál.
Olcsón meg tudtam szerezni és aztán drágán eladni.
De ezek szerint nem kell szakértőnek lenni csak tudni kell hogy mit kell nézni és ennyi .sedu is ráérzett hogy valami sántit. az idén csak én adtam el tuti motort szerintem mert oda jöhettél volna te is. . gregorió kifogta a tutit.
Szevasz bigjoe!
Olvastad a k5 hirdetést, azt írja az eladó nem lehet benne hibát találni még a legnagyobb Suzuki szakértőnek sem!
Én találtam, pedig nem vagyok nagy Suzuki szakértő!
Ez ha tényleg ilyen amilyennek le van írva és nem pályamotor volt és azért nincs rajta egy karcolás sem akkor nagyon jó vétel lesz az új tulajnak! Valamikor a K5-ös volt az álmom,de már fiatalabbat akarok,de 1-milliót azonnal adnék érte
Érdeklődnék nem tud e valaki yoshimura kipufogót K5 1000-re, olyat amivel a limitált szériás jött ki.
Köszi
Ne értsd félre.
A gumik voltak kriminálisak az NSR-en.
Ez meg csak zabálni fogja
Nem véletlen a GRT Legyen benne sok öröm, kevés bosszúság !
Vigyázok mert motorozni akarok nem meghalni.
Széles utat.
Olcsón meg tudtam szerezni és aztán drágán eladni.
Néztél már a CBR helyett valamit?
Olvastad a k5 hirdetést, azt írja az eladó nem lehet benne hibát találni még a legnagyobb Suzuki szakértőnek sem!
Én találtam, pedig nem vagyok nagy Suzuki szakértő!
De miért hiányzik a jobb oldalidom belső takarója, érdekes?
izkonyv-6595598
Ez kemény :)
Megnéztem az NSR galériáját