Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem akartalak megbántani félre ne érts. Boldog karácsonyt neked!
OTT KELL MEGVENNI!
Nem baj ha meg marad, szeretem ha vannak tartalék alkatrészeim, mert ha kell valami nekem K7-sekhez, nem kell agyalnom úgy mint most neked!
nem akarja a képet elküldeni
csak h ne én legyek a fasz: :)
Itt 32$ postával az új.

http://www.prestostore.com/cgi...
Ott kell megvenni, de kíváncsi vagyok én arra a 7500-re!
azt tudom. de a suzuki hollosnál kérdeztem rá h ők mennyiért tudnak. 7500 pénz náluk. azért érdeklődtem hátha valakinek van olcsóbban. de akkor ők az olcsóbban
Nem kér kenyeret, ennek nem 1500 Ft az ára!
hát akkor meghagyom neked :(
10+ futár
és mennyiért vesztegeted?
küldöm a képet.
Itt van a kezemben mindjárt küldök képet is remélem átmegy, mert a múltkor nem ment át egy valamiért.
nem tudsz egy képet csinálni róla?meg h hol vannak a csavarok rajta?
Nekem van gyári K7 1000-hez 2500 km-es motorról, tudd meg jó-e K5-höz!
Sziasztok!

K5 1000-re kellene nekem a lengővillára gumicsúszka. A gyári postával egy 10es körül van. Nem tudja esetleg valaki, hogy van e ilyen utángyártottban? Ha senkinek semmi ötlete akkor megrendelem a gyárit.
Nem, meg gondoltam magam annyit nekem is meg ér!
Feri a k9-et eladtad?
elől 1-el kisebb lánckerék van rajta!
Ja még valami én 2011-januárjában vettem 9300 km-el és tavaly novemberben adtam el 16700 km-el.
én is voltam az egyik tulajdonosa a motornak te kb a 7-ik tulaja vagy! De nem kell megijedni, mert valóban annyi km-er van benne, egyszer eldőlt nálam a motor illetve az előttem lévő tulajnál pályán feküdt a kavicságyban de csak semmi komoly! Én csináltattam meg, annyi hibája van neki, hogy hasidomon lévő suzuki matrica le lett lakkozva és ez gyárilag nincsen. A motornak amúgy fényezési hibája volt amit itt leírtam váz futómű nem sérült! Pont akkor hívtam tegnap a srácot mikor vittétek el a motort mert visszavásároltam volna! Amúgy jó üzeletet kötöttél!
Szia tyutyi!
Egy haver akarta megvenni a motort és én hívtam fel a tulajt, és beszélt sok hülyeséget ( rendszer van rajta, 08-as újabb modell) és ezért nem is néztük meg. Bár én mondtam a havernak attól hogy beszél össze-vissza a tulaj, még lehet jó motor és nézzük meg, de ő egy 09-es CBR 1000 RR-t vett. Nekem volt már sárga K7-em, ez a legszebb szín! Ha meg szerzel Bódis Y-t beszarás hogy milyen jó hangja lesz!
jól sejted,én vettem meg,valamit esetleg tudsz az előéletéről ? mert egyből nagyon képbe voltál . azért köszi a telefonszámot.
tyutyi
Akkor te vetted meg a sárga k7-et, amit a tulaj újabb modell k8-nak hirdetett? Nekem egyébként van 2 Bódis dobom Bódis Y-al, de nem adom el, mert ha eladó lesz a K7-em ezekkel akarom eladni (gyári nincs meg) nem a Yoshimura rendszerrel.Csak Bódist Y-ont tegyél rá ne pedig valami buher Y-ont! Bódis telefonszáma:06 82 511-216 ő legyártja gyorsan de az is lehet hogy van neki raktáron!