Sziasztok! Nincs valakinek K1-K2 első kereke eladó? Vagy bármilyen GSX-R felni ami ebbe a típusba jó?Apropó azt tudja valaki,hogy melyik kerék jó még bele?
Nyilván nem mindegy, hogy a környezetvédelmi tiltás 120 vagy 160 LE-ből csinál-e 100-at. Meg - bár ezt sokan próbálják másképp kommuikálni - az SV-k rohadt lusta libakergetők ám. Én mondjuk nem éreztem különbséget de lehet, hogy azért mert az én motorom térképe eleve piszkálva van. Pl. egyesben még sehol sincs a 100LE, amikor már emeli az elejét a motor gyári állapotban is, szóval itt nagy változás nem lehet.
Annak viszont "örülök" hogy a drága fokozatkijelzőnél is bevillognak a számok. Amit házilag csináltunk, annak is.
Nem a Tiedre értettem, de egyébként szerintem a Tiéd sem megy annyit -2+3-al. A gear commanderben most néztem meg 12k fordulaton 232.7 gyári gumával. Persze 200-as slickkel, 14k-ig pörgetve több, talán 260 körül. 270, ha megnyúzod. De annak tutdod mi a vége...
K4 1000be bekerült a Bódis dob és a K&N szűrő mellé a Prop-tech tiltás kiiktató, egyelőre hozzáállítás nélkül...
Lehet, hogy SV 650-en meg SV-1000ren nem érződik a hatása, de itt brutál a különbség.
Krosszkormánnyal nem tudok úgy kigyorsítani 1esben gyári áttétellel, hogy ne jöjjön az eleje. Eddig azért nem csinált állandóan ilyet
2-3ban is érződik, hogy nyomatékosabb, jobban tol.
Szerintem érdemes beújítani a cuccost, bár a fokozat kijelző néha ugrál a fokozatok között oda vissza.
270 lehet a vége ká és bé.akinek ez nem elég az én vagyok de nem érdekel.de közutra sztem agyári tökéletes,legalábbis én ugy érzem az is elég hirtelen.
A /55-el nekem jobban billeg. Azóta rá vagyok állva.
Korrekt gyerek, kérdezd meg:
www.motoralkatresz.eu - Mindenféle alkatrész olcsón!
E-mail: info kukac motoralkatresz.eu
Most 190/50 van fent, /55 a másik amit szoktam használni, most ilyen. Este megálmodtam a tutit: -1/+1. 42 ropi egy RK szett... 45 a DID. Még várok a hétvégén 1-2 visszajelzést aztán jövő héten csere.
Nincsmit,
Ha gondolod hívd fel Szikora Andrást Tel.: 30/903-7050 http://batszimotor.hu/index.ph...
Sztem Ő meg tudja mondani pontosan, mert látott már pár rendszert...
30/351-0610