Nem azt mondom, hogy nem lehetett könnyen motorozni vele, de nem éreztem azt, hogy ott van az úton. Picit olyan volt mint amikor pályán nagy gázzall jösz ki a kanyarból, az eleje elkönnyül, hátul kezd csúszni, és ezt éreztem kis tempónál is.
ha valakit érdekel gsxr 1000-s, 2002-s évjárat 30-ezer kilométerrel akropovics rendszerrel új gumikkal gyári kulcsokkal, papírokkal vagy a nélkül eladó. a motor gyári álapotban van.ha kell meg is bontom.a motorja maximálisan kiváló!
ha valakit érdekel gsxr 1000-s, 2002-s évjárat 30-ezer kilométerrel akropovics rendszerrel új gumikkal gyári kulcsokkal, papírokkal vagy a nélkül eladó. a motor gyári álapotban van.ha kell meg is bontom.
Nem éreztem, hogy ott van az úton, főleg kis sebességnél volt zavaró. Nem estem el vele nem az a bajom. Megszokni is sokkal több idő kellett, mint más sportmotorjaimat.
sziasztok, ha valaki holnap ki akarna menni a hringre nyílt napra, van egy négyalkalmas jegyem, 18ezer helyett 10ért odaadom, akár ott reggel a helyszínen
Szia! Barátom valószínűleg piacra dobja K6 ezresét. Előnyök: 1.tulaj, 48 éves, 13000km. vagy 14000? 1 milla felett vmivel. Ok : volt egy piruettje 20km/h nál egy Corolláás néni kilökte alóla. Javitott spoilerek, horpadt tank. Egyenfutás és minden menettulajdonság tökéletes! 06209618723
Finomabb, kényelmesebb gépezet, mint a vele egyidős Suzuki, talán a fékje is jobb egy kicsit.
A Suzukinál mindig úgy jöttem ki a kanyarból, hogy lehetett volna még gyorsabban, ennél meg mindig ott volt egy kis bizonytalanság puha sportgumival is. Ha nem volt meg a tempó beesett az R1 a kanyarba.
Nem lényeges szempont de 280 felett már nem húzott
Mindkét motor ugyanannyit evett, de a gixxer jobban ment.
A fő ok Suzukit tudok olcsóbban venni, és jobban is tetszett.
Eladó egy pár GSXR1000K7-8 zsír új rövid arany fék-kuplung kar!
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Lehet tudok segíteni.
Írj egy mailt.
tel: 06 30 492 0057
Remélem nem az-az eladás oka,h a K9 nem vált be annyira mint a K7?
Ha találtam, akkor lesz egy kék üléspúp eladó.
A Suzukinál mindig úgy jöttem ki a kanyarból, hogy lehetett volna még gyorsabban, ennél meg mindig ott volt egy kis bizonytalanság puha sportgumival is. Ha nem volt meg a tempó beesett az R1 a kanyarba.
Nem lényeges szempont de 280 felett már nem húzott
Mindkét motor ugyanannyit evett, de a gixxer jobban ment.
A fő ok Suzukit tudok olcsóbban venni, és jobban is tetszett.
Leelőlegezték az R1-et.
30/351-0610