Ahogy Zoli mondta, hátra jó tud lenni, de pl én vizen meg tudom úsztatni kettőben, ha már kicsit kopott. Egy használtam volt belőle eddig, most sima roaddal nyomom, nekem az is elég, de a bandit máshol karcol, mint a gixer...
Ne tedd tönkre magad, amiért nem éreztél teljesítmény növekedést.
1-2-ben nem érezhetsz semmit, mert a gyári limittel is hanyatt vágja magát a motor, nem tudsz teli gázt adni, így nem fogsz érezni semmit.
3-ban esetleg érzel valamit, de megnyugtatlak, én sem érzek semmit (az enyém "4"-ben van végig).
4 helyett van 5, de az kb. ugyanaz a térkép, érzetre nincs különbség.
5 helyett van 5...
6-ban kiveszi a 300-as limitet. Stock állapotban ennyit közel sem megy a motorod, így megint nem veszel észre semmit. Ha be is áll a 299, egy örökkévalóság mire elmegy odáig. Itt már nem nagyon fogod észrevenni az 1-2 km/h-kat.
Van valakinek GIpro arte fokozat kijelző?
Mert nekem van.Mutatja hanyadikban vagyok,de teljesítmény növekedést nem vettem észre,pedig "5"-be van.
Hogyan,és mikor kell "aktiválni"?
ha figyelmesen olvasnád a pályamotorozás topikot akkor tudnád hogy nem a fejem nagy,hanem a mobilunk van a tükörre ragasztva,és attol nem látni semmit.ezért esett el a svéd.
Felejthetetlenek ezek a technikás egyenesek.
1-2-ben nem érezhetsz semmit, mert a gyári limittel is hanyatt vágja magát a motor, nem tudsz teli gázt adni, így nem fogsz érezni semmit.
3-ban esetleg érzel valamit, de megnyugtatlak, én sem érzek semmit (az enyém "4"-ben van végig).
4 helyett van 5, de az kb. ugyanaz a térkép, érzetre nincs különbség.
5 helyett van 5...
6-ban kiveszi a 300-as limitet. Stock állapotban ennyit közel sem megy a motorod, így megint nem veszel észre semmit. Ha be is áll a 299, egy örökkévalóság mire elmegy odáig. Itt már nem nagyon fogod észrevenni az 1-2 km/h-kat.
Mert nekem van.Mutatja hanyadikban vagyok,de teljesítmény növekedést nem vettem észre,pedig "5"-be van.
Hogyan,és mikor kell "aktiválni"?
Első felnit hol tudok venni jó áron K6-1000 -re?
Thx
Aki tud ismeretségi körben vagy van neki, az jelezzen...
köszi
nyilatkozz.