Láttam a fékfolyadék tartályhoz van konzolod. Engem érdekelne a dolog mert most vettem észre hogy az enyém meg van pattanva. Eladó még? Majd írja rám. Előre is köszi.
A fejembe vettem, hogy a közeljövőben ledobnám az ezredes katalizátor részét, még ha az nem is zavar sok vizet, mert ki van belezve.. Szeretnék egy y összekötőt. Ha bárkinek, bármi javaslata, ötlete volna erre vonatkozóan, hogy kitől tudnám beszerezni, vagy ha csak tudtok egy eladót jutányos áron, akkor ne tartsátok magatokba!
Köszi!
Mindenki másra esküszik,de csak Motult érdemel. 300v vagy 7100. Nekem 7100 van a paripában,maximálisan meg vagyok elégedve vele.Holnap cserélem benne. Nem a legolcsóbbak közé tartozik a Motul,de megéri az árát. Ha kell,segítek beszerezni jó áron. Mondjuk a Castrolnál bármi jobb,azt szerintem hanyagold.
Milyen olajat javasoltok bele? Castrol Power1 10w50el volt használva.
Hazaérve, majd kb rá 20 perc után, már nem volt olyan őszinte a mosolyom... indítás után nagyobb gázra fehér, ködös füstöt köp a motor gázelvétel után... nem pára. Rossz minőségű benzin lehet szerintetek? Vagy komolyabb gond?
Nem kékes a színe.
Pályán is volt használva a motor, elvileg 15000 futott km-el...
Bali pálya idomos hátul 80-as fogaskerék, semmi papír, hétfőn lehet megnézni. Se lámpa, se műszerfal, semmi, régebben csúnyán törött volt.
Holnap vinnék a transportert Afrikába.
Nem sok élete volt...