Jó extrák vannak rajta. De lenne olcsóbban bemutató motor K9 (kb. 2MFt).
Valakinek van összehasonlítási alapja K5-K9 viszonylatban? Mennyire papír a váza? Utcán lenne többet használva.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy nem tudjátok a K4-es gixernek a hátsó lámpa testje, ragasztva van-e vagy hogy van összerakva mert szeretném szétszedni de nem szeretném eltörni. Előre is köszi.
Széles Utat!
Mire kifizették a motort (még mindig sárosak egy kicsivel) már elvitték mindet amit kinéztem. Tehát újra keresek 1000-es sportmotort lehetőleg gsx-r-t. 2005-től.
Nem azért járok pályázni, hogy meséljek milyen fasza időt mentem
Bohóckodok egyet, kinyírom a hátsógumit és hazamegyek a motorral, és rájövök mégse vagyok olyan gyors motoros
A pvm tárcsák másfélszer olyan vastagok, mint a gixxer gyári korongjai, átmérőben is több.
Nem vitatkozom, majd taníts meg hogy tudok 2 perc alá menni a hringen!
nekem 06nál már elmelegedett,pedig nem a fék volt a szar,hanem én!57nél meg érdekes nem volt semmi baja neki kérem!tudni kell fékezni!annyiszor volt már szo erről....rövidet intenziven,és akkor nincs gond,persze nyilván egy olyan fék amiben több a "tartalék"az nem melegszik el olyan hamar,de ez is mutatja hogy alkalmazkodni kell a nem a legjobb cimű fékhez,és azzal menni jot!mert lehet!persze én is tettem fel brembot,mert én ugy tartom ha fék akkor brembo,és azzal lényegesen könnyebb volt fékezni....de 57ig gyári volt.andy m meg egy állat! annak minden mindegy,szerintem szalagfékkel is megállna!
Nem szaroztam a gixxer féket főleg nem a radiálisat. Volt vagy 50,000km a Yaris II-ben ennyit tudott az elektronika.
Ha ABS ki volt lőve rendesen harapott, egyébként csak olyan lányos volt mint a kawasakin a 6 dugós fék.
Volt valami superbike teszt ha gondolod megkeresem ahol összehasonlítják a gixxer generációkat. Fékeznek a régebbiekkel, aztán az újabbal. Az utóbbi hamarabb megállt. Aztán vissza akart ülni a tesztelő régire, hogy majd azzal is tud már rövidebbet fékezni. Nem engedték, mert ez nem arról szól, hogy meglehet-e csinálni.
A pályások nekem csak annyit mondtak, hogy el tud melegedni és bent fog, ha kicserélik az egészet Yamahára akkor pedig jó lesz.
Kint voltam a ringen egy nívósabb versenyen, valamelyik nagymenő gixxeres annyira készen volt, hogy a szerelők nem tudják megcsinálni a fékjét, hogy levágott a fékkarból, hogy beljebb tudja húzni
Mondom én nem bántom, de meg kell hallgatni a többieket is. Ráadásul én még lassú is vagyok pályán, csak a cipőmet koptatom és a bukócsövet
Valakinek van összehasonlítási alapja K5-K9 viszonylatban? Mennyire papír a váza? Utcán lenne többet használva.