Gixer 1000 K7-K8 hoz van sérülésmentes teljes idomszettem elsőlámpával , kipufogók a gyáriak katalizátorral, tükrök eredeti carbon borítással, karbon tank alatti idomok, carbon sárvédők, lábtartókonzolok eladók!
PVM vagy más tuning első kerék féktárcsával érdekelne, tuning féktárcsa külön is!
Helló mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni!A motorom hátsó lengéscsillapítójának tetején lévő tartály kis lyukából szivárog az olaj. Ilyenkor mi van?(GSX-R 1000 k5).
Igen régebbi, de a kerekek kompenzálják az ár különbséget. Nem mondtam, hogy 700-at adnék a tiédért. 900-ért lesz a tiedtől 1 évvel öregebb papíros gép.
Az enyémben az első is Öhlins+ full pvm radiális fékrendszer, nagy versenyhűtő, több garn idom, a felnik darabja (4van) is 1000 euro+tárcsa.
Emellett akra rendszer, gyorsváltó, stb.
Nekem papíros motor kellene elsősorban. Kinti papírok, vagy valami rendőrségi sincs hozzá? A mostani pályamotort is ezért adtam el.
Küldd el privátban extrákkal mennyi az ára, amiből nem tudsz engedni. Nem ez volt a 2db K7 közül az egyik, amit egybe árultak? Az egyik kék a másik Lucky strike.
Elektronikám, lábtartószettem idomok ilyesmim van.