ott írom lejjebbbbbbbbbbbb...hagyámmmááááá aludni....majd holnap kegyeskedem felhívni magát de ha nem tenném mert esetleg elfelejtem(nagyon valoszinűbbnél is valoszinűbb)akkor ezen híhatsz 304979618....de csak szépen beszélj mer ha beszarok leteszem és nem veszem fel ujra.....
tehát ha jol értem akkor adsz egy hátso rugostagot,egy leömlőt,meg a komplett idomszetett,ezekért a vacak öhlinsekért ,meg a mégrosszabb bodisért?akkor sztem mehet!
tudnál képeket küldeni róluk?
A ttx k7 be való akkor az már gyors lassú csillapítás állítós és hidraulikus a rugóelőfeszítés állítása?
Az idomszettet be tudjuk üzletelni?
ezek nem voltak a felsorolásban teeeee.....féket eladtam,ttx hátso megvan,első catridge,EMpro elektronika kábelköteggel...meg bodis leomlő,de azt csak akkor ha van csere gyári.ennyim van mégsztem...ami érdekes.pvm sosem volt...ill.egyszer kaptam szponzoráció keretein belül,de aztán átértékelődött a szponzoráció mint olyan és ki kellett volna fizetnem ugyhogy gyorsan visszaadtam
Mert 600 nakeddel is tudok annyit menni!
Régebben hozzám járt a Meklau h megtanulja a pályát az értetlenje!
Hol lakó?
Hova valósi vagy?
tehát ha jol értem akkor adsz egy hátso rugostagot,egy leömlőt,meg a komplett idomszetett,ezekért a vacak öhlinsekért ,meg a mégrosszabb bodisért?akkor sztem mehet!
A ttx k7 be való akkor az már gyors lassú csillapítás állítós és hidraulikus a rugóelőfeszítés állítása?
Az idomszettet be tudjuk üzletelni?
Boti