33évesen mentem fel,és akkor is vettem a motort...előtte 20 évesen volt motorom egy szezonig.első év sokat mentem lassan...2.év már 00alá mentem,viszont estem keltem elég rendesen,meg is nyertem az év legnagyobb esése cimet(270nél a szlovákiában eltört a kislánckerék kihajtása).3év 55,és ebben az évben 5ször voltam összesen pályán,és nem nagyon mentem tiszta kört 57felett.na ennyit a menőzésemről...de azé sztem ez nem olyan rosz..bár a munkám során igen sokat megyek egy xt 660 nyergében....de az egész más.
ne pislogly bazmeg....mindenki beszarik a féktől!jo az a gsxr fék!nagyon is!mondom bazmeg ez a kibaszott meklau gyári fékkel ment 51-et....fém fékcső az volt....tehát nem is értem...ez a kibaszott tömeg hisztéria...jajj rossz a gsxr fékje...jujj jajjj...vegyünk valamit mert ez áll és csakis ez áll a gyorsabb kör elérésének utján keresztbe az én kis tehetségem előtt. meg kell tanulni fékezni....és nem melegszik el.
Ezek már le vannak cserélve csak megmaradtak. ZX 10 2010 fék van rajta mart magura főfékhengerrel ennél jobb nem kell. tárcsa meg kéne h mégegy komplett kereket össze tudjak rakni!
Az én tempóm még nem halálos örülök ha 10 alá bejövök a Pancsin...
minek veszel rá ennyi hujeséget!? inkább gumit vegyél rá...a gyári féknyereg tökéletes,de még a főfékhenger is az,csak a bremboval kényelmesebb volt,de nem kell semmi ilyesmi...majd 57alatt...addig szinte,hangsulyozom szinte gyári is elég....persze ha tele vagy .....
Eladnék pár motyót! gixer 1000 k7-k8 és zx10 be is jó 2009től első fékbetét trw lucas carbon racing 99% egy garn, trw sinter racing 99 % egy garn, gyári tokicon 60 % egy garn, 4 liter 300v Motul 10-40, gixer 1000 2004 elsőkerék, első féktárcsa 2006 gsxr1000 60%os, tokico radiális első nyereg 2db gsxr 2008!
Vennék tuning első féktárcsát versenyfelnivel, esetleg csak tárcsát a gyári kerékre, carbon burkolatot vázra , villára, verseny kormánytelót, mindet gixer 1000 k7-re!
Vaszki... Nekem is ketszer kellett elolvasnom, mire megertettem. Nem is tutam, hogy akit uldozok az itt lakik a kozelben. Ez a Bodis cumo amirol dumaltok az az, amit unlucky zoli is emlitett nekem? Ha igen, akkor megneznem. Meroszalagot meg subblert viszek.
Versenyezni akar a motorral, kellenek neki a gyorcserés kerekek. Amikor megmutattam, hogy egy anya fogja az egész kereket beleszeretett. Ha más nem berakja az utcai motorjába.
Volt 10 darab, ha lesz még felteszem ide a fórumba.
Esetleg ajánlj be neki egy elsőre tárcsákkal vevő lennék, hátha eladja, vagy kérdezd hogy eladhatod és engedd le neki a moci árából !
Ha megy akkor megköszönöm.
06 70 930 2864
Boti
Újjonan akcióban 200 e ft.
Korrekt ajánlatért vihető!
Az én tempóm még nem halálos örülök ha 10 alá bejövök a Pancsin...
Eladnék pár motyót! gixer 1000 k7-k8 és zx10 be is jó 2009től első fékbetét trw lucas carbon racing 99% egy garn, trw sinter racing 99 % egy garn, gyári tokicon 60 % egy garn, 4 liter 300v Motul 10-40, gixer 1000 2004 elsőkerék, első féktárcsa 2006 gsxr1000 60%os, tokico radiális első nyereg 2db gsxr 2008!
Vennék tuning első féktárcsát versenyfelnivel, esetleg csak tárcsát a gyári kerékre, carbon burkolatot vázra , villára, verseny kormánytelót, mindet gixer 1000 k7-re!
Volt 10 darab, ha lesz még felteszem ide a fórumba.
Ha megy akkor megköszönöm.
06 70 930 2864
Boti
Na aluggyá. Hello