GSXR 1000 K3-K4-hez eladó alkatrészek:
1.: Pályaidom: (Fejidom, hasidom, 2db tankborítás, első sárvédő, hátsó sárvédő, 2üléses farokidom
matt fekete színben eladók!
Nagyon massziv erős anyagból vannak az idomok!
Adok hozzá előre 2 db projektoros lámpát.) Kompletten 45.000 Ft
2.: Gyári plexi, szép állapotban. 7000 Ft
3.: Törött váz, papirok nélkül, horpadt tank, törött idomok, törött leömlőcsö, egy db első teló, lámpák, első féknyergek, zsír fékbetétekkel... minden alkatrész sérült... egyben 40.000 Ft
specifikus.....és most diplomatikus leszek!nem tudom jobb e! ez mindent tud,a kérdés inkább az hogy szükség van e rá!?a válasz:a mi (az én)szintemen egy 5-öd árból beszerelhető pc is teszi amit kell,azaz finomabb gázreakció....de a box utca speedlimiter az vagány.... hurutosan harákol....
K 7-8 1000
Alkatrészek....
70/6321-829
Ez így ebben a formában nem igaz.
Eladó Gsx-R 1000 K4-K5-re való szinter fékbetét.
link: http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Érdeklődni telefonon: 06 20 3131 438
Szükségem volna törött GSX-R 1000 K4 törött alkatrészekre!
FIZETNÉK ÉRTE!
A motor összetört, viszont a törött alkatrészek utánfutón voltak és ELLOPTÁK! :S
Kellene:
-Idomszett (kék-fehér)
-Első felni
-Leömlő
-Hűtő
-Telók
-Fejidomtartó konzol
-Műszerfal
-Tank
Szóval a motor eleje!
Ha kell visszaviszem szemle után és természetesen megbeszélünk egy korrekt árat a segítségért!
Remélem tud valaki segíteni!
GSXR 1000 K3-K4-hez eladó alkatrészek:
1.: Pályaidom: (Fejidom, hasidom, 2db tankborítás, első sárvédő, hátsó sárvédő, 2üléses farokidom
matt fekete színben eladók!
Nagyon massziv erős anyagból vannak az idomok!
Adok hozzá előre 2 db projektoros lámpát.) Kompletten 45.000 Ft
2.: Gyári plexi, szép állapotban. 7000 Ft
3.: Törött váz, papirok nélkül, horpadt tank, törött idomok, törött leömlőcsö, egy db első teló, lámpák, első féknyergek, zsír fékbetétekkel... minden alkatrész sérült... egyben 40.000 Ft
üdv
proptech elektronikád van?
Megnéztem, lehet hogy mégis jó az is nekem. Kérlek mérd le a méreteit, meg adj egy árat a két párra postával. Típus?
Köszi!
Edem
Forgalmiban 2005ös gyártás van, 06os forghelyezés.