Én az enyémbe raktam xenont. A trafókat a fejidom elejébe csúsztattam bele, oda befért egymás mellé mind a kettő! Ha akarod akkor lefényképezem csak ahhoz kell egy kis idő mert a motor már alszik. Remélem tudtam segíteni!
Holnapra meg BOLDOG ÚJ ÉVET minden fórumosnak!
200ér hol veszel szerelhető szegecset? meg az milyen? én most csináltattam meg a tárcsám spiegler szegecsekkel, de annak kb 1200 volt darabja. egy 20-ast fizettem az egész műveletért.
Én személy szerint nem szegecseltetném újra a féktárcsát hanem vennék másikat. Komoly esély van rá, hogy a művelet után rövid időn belül újra lötyögni fog.
Ha minden igaz nem volt pályamotor, szóval szerintem gyári szegecselés. De nagyon lötyög oldalra is 1-2mm, meg előre hátra legalább 2-4mmert, brutális
Ha olyan olcsón lenne szegecs az faca lenne. Legolcsóbban 20ezer lenne a két tárcsa újraszegecselése munkadíjjal, legalábbis eddigi ajánlatokból.
Ma irattam át a motort, okmányirodás néni csak pislogott, hogy jövőre mennyit fizettem volna, amennyiben motorra is megtartják az új átírási összegeket
BÚÉK mindenkinek!
Boldog Uj Esztendőt Kivánok az összes Gixxeresnek! Ezt most lőttem.
Buék!
Holnapra meg BOLDOG ÚJ ÉVET minden fórumosnak!
118*650=76700, ami most 23100 volt.
Plusz eredetvizsga 17000, forgalmi+törzskönyv is 12000.
A mostani 52000 forintos átírás január 1től 105700, tehát duplájára nőtt egy 6 éves 1000res motornál.
Örülök, hogy nem lett nagyobb gond. Nem szeretném megvárni míg oda jutok
Ha minden igaz nem volt pályamotor, szóval szerintem gyári szegecselés. De nagyon lötyög oldalra is 1-2mm, meg előre hátra legalább 2-4mmert, brutális
Ha olyan olcsón lenne szegecs az faca lenne. Legolcsóbban 20ezer lenne a két tárcsa újraszegecselése munkadíjjal, legalábbis eddigi ajánlatokból.
Ma irattam át a motort, okmányirodás néni csak pislogott, hogy jövőre mennyit fizettem volna, amennyiben motorra is megtartják az új átírási összegeket