Illetve csúszógyűrű, de végülis mindegy, lehetett talán érteni.....bár as géped ahhoz fiatal, hogy nagyon lógjanak.....fene tudja, pedig nemrég cserélted a szimeringeket...
Ilyet: Motul Fork Oil Very Light Factory Line 2,5W
Alul van egy táblázat a gyári olajokra. Nekem Suzuki L01 villaolaj volt a gépben, ami jó volt nekem. Ahhoz a 2,5W-s olaj jó viszkozításban a Motultól sztem.
Oke, ha van itelet terjunk vissza a dolgora. Nekem a labtarto pozicionalokra lenne szuksegem, legalabbis abban az esetben, ha a meretei megfelelnek nekem, vagyis a 4792 hsz.-ban jelolt meretek szerint jo K1-re. Esetleg lemerhetned majd!
De megy ám! Már megvan a D209 gp gumi zsír új ,meg 8liter motul 7100. Lesz még kék bubis plexi,és racing kuplung,ill.fékkar. De ezek még a jézuskánál vannak . Xenonon még gondolkodok,mert a fakabátok harapnak érte
Én most cserélek láncot, meg fékbetéteket elöl. Lehet a teleszkópszimeringet is kell, mert megint folyat a balos.
Meg kéne már tanulni finoman lerakni az elejét...
EXCV motoroja(ami a kipufogó összekötőcsövében lévő pillangószelepet mozgatja) megadja magát. Más hibájáról nem tudok.
A veréműláncfeszítőben is max rugót kell cserélni ha már öreg(gyári Suzuki 1100Ft).
Gumit fékbetétet lánc-ot eszi, de ez nem betegség.
Egy márkás bubis plexi is 24,000Ft.
Akkor meg kell tanulni szépen lerakni az elejét, mert az még nem megy.
Alul van egy táblázat a gyári olajokra. Nekem Suzuki L01 villaolaj volt a gépben, ami jó volt nekem. Ahhoz a 2,5W-s olaj jó viszkozításban a Motultól sztem.
http://www.motul.com.au/produc...
Bal oldalára feküdt,a jobb oldalon az idomokat leszámítva sértetlen.
Viszont egyenlőre még nincs bontogatás,várja az ítéletet...
Eltettem én is a gépet télire,teletankoltam,befújtam a láncot.....
Mert oda Motul Fork Oil-t raktam.
Én most cserélek láncot, meg fékbetéteket elöl. Lehet a teleszkópszimeringet is kell, mert megint folyat a balos.
Meg kéne már tanulni finoman lerakni az elejét...
Mizsi miujság veled? Motor?
A veréműláncfeszítőben is max rugót kell cserélni ha már öreg(gyári Suzuki 1100Ft).
Gumit fékbetétet lánc-ot eszi, de ez nem betegség.