Megvan igen. Idén márciusban vettem,biztos rendbe tette azóta. Amúgy nagyon jó, IMÁDOM! Előtte egy 600-as sradom volt,de féltem hogy szétforogja az agyát és inkább az ezres mellett döntöttem.
Akkor tuti megcsináltatta. A villahídnál ha lenézel megvan a műanyag? Amikor én néztem akkor a sárvédőt láttam...
Viszont én 2éve néztem ám meg. Nemtom mikor vetted.
A műszerfaltartó tényleg ragasztva van,de azon kívül no problem. Teló nem folyik, mindkét tárcsa stabil,műanyagok megvannak, a motorjára eddig nem panaszkodhatok,nem eszi az olajat nem füstöl szépen jár. És az FI sem világít amióta pótoltam az exap szelep csavarját.
Hát igazából, mint megtudtam később, 1szer kimentek autóval a srác elé(persze, nem törte össze őszerinte). Ezért van úgy összeragasztgatva a fejidom.
Hát eléggé le volt akkor élve, és nem sokkal drágábban találtam az enyémet. Pl folyott mind a két teló elöl, sok műanyag kicsi elem hiányzott, ragasztott volt a fejidom(műszerfaltartó), féktárcsák is lötyögtek, meg fura hangja volt a blokknak.
Jaja, vágom akkor.
HÚúúú,már megijedtem,hogy tudsz róla valamit amit én nem! Te miért nem vetted meg ha megkérdezhetem? Különben én vagyok az akinek FI gondok voltak pár hónapja. akkor Pepíító18 néven írtam neked, valójában tesók vagyunk.
gyugyuka! HA majd benne lesz a cucc a motorodba (prop tech) akkor majd írj beszámolót! Nekem volt a 600-ba,kiv vagyok mit mondasz, milyen az ezredesbe.
Viszont én 2éve néztem ám meg. Nemtom mikor vetted.
Hát eléggé le volt akkor élve, és nem sokkal drágábban találtam az enyémet. Pl folyott mind a két teló elöl, sok műanyag kicsi elem hiányzott, ragasztott volt a fejidom(műszerfaltartó), féktárcsák is lötyögtek, meg fura hangja volt a blokknak.
Jaja, vágom akkor.
Dehogy is van. Akkor viszed amikor akarod, meg ha lesz hozzá idegzeted.
Nincs útban a roncs? amint talpon vagyok,intézek neki helyet itt a közelben
Napról napra jobb,túl vagyunk a nehezén....
Ma is bent volt a srác, aki a tiedet is csinálta és dumáltunk róla, hogy mi a fax lehet....
ui: nemengedtétek le az olajat, hoyg vannak-e benne darabok?!
Az ATRE tartalmaz még két további funkciót is:
- kiiktatja a környzetvédelmi tiltást
- automatikus fényerő-szabályozás
Én bizto saz ATRE-t választanám a motorodra, ha nem zavar annyira a "nagy" kijelző