Köszi szépen oszi!Ezek szerint jól gondoltam,hogy nem stimmel valami...Lehet már volt sérülve és ilyenre festették le,bár a tulaj azt mondja,hogy sérülés mentes(mi mást mondana?)...Na de mind1,lehet majd megnézem és akkor majd kiderülnek a turpiszságok...vagy nem...Köszi még1szer.ÜDV
Lehet. Engem sem zsibbaszt, h mennyit megy. Akkor emelgeti az elejét mi? Kormánystabival könnyebb. Szegény Teve meg földöz vágja majd a 12-esét ezért, viszont az meg jó lesz neked alkatrésznek...
Lesd meg a táblázatban. A számítások szerint annyinak kéne lennie.
Nem, a generátor az a bal deknibe van belecsavarozva fixre, és a főtengely végén pedig a "vas" van ami forog benne.
Azért is hívják a bal oldali deknit generátorfedélnek.
akkor az enyémnek mennie kéne 330at simán ,de pont leszarom ,már le van áttételezve,h erő is legyen benne ,ritkán megyek 280fölött,h nekem számítson a végsebesség ,csak a kanyarból keresztbe kijövetel izgat már fel .
A 6. nem jo, mert annak semmi baja (remelem). Azon morfondiroztam csak, hogy ellenorizni kene (szetszedes nelkul), hogy az 1. fogaskerekparom gyari-e. Ha egyesben a stock motortol eltero sebbesseget produkal, akkor biztosan nem gyari az valtom. Ha azonos sebesseget megy, akkor meg mindig lehet barmi a magzarazat.
Na igen, ez is igaz. Csak nem megyek annyival...
Miért ne lehetne igaz? Visit picit(30 km/h különbség): 4. tiltás 265, 5.tiltás 295 ergo 6. tiltás(ha kiveszem a 300-ast) 325!
Az nemjó, h 6.ban 5000 az 130km/h. 6000 az 160km/h.
Persze ez nem pontos sebesség(csak ennyit mutat nekünk), mert csal az óránk... 4. tiltás 265, 5. tiltás 295...
Van neked egy darab plexi felfogató gumi bigyókád?
plexit cseréltem,és az egyik eltűnt
-Gyári cuccok (karcmentes állapotban)
-Fejidom (45.000)
-első lámpa (40.000)
-indexek (8000)
-plexi (10.000)
-oldalidomok (25-25000)
-farokidom (20.000)
A tankot nem adom, helyette tudok adni egy rávaló tankborítást, színre fújva (15000)
Egyben: 160.000,-
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-21262142/
gyere át IDe ,cseverészni ne szarjuk össze ezt a topikot .
Nem, a generátor az a bal deknibe van belecsavarozva fixre, és a főtengely végén pedig a "vas" van ami forog benne.
Azért is hívják a bal oldali deknit generátorfedélnek.
Nekem az a neccesebb. Akkor megyek este Hringre.
Jóéjt. Én még maradok reggelig.
Persze ezek elméleti dolgok, mert ugye ott a menetszél, meg a súrlódás, meg az óracsalás...
A generator nem a fotengellyel van kapcsolatban?
A pentek jonak tunik.
(Folyt kov. holnap, joccakat.)
Miért ne lehetne igaz? Visit picit(30 km/h különbség): 4. tiltás 265, 5.tiltás 295 ergo 6. tiltás(ha kiveszem a 300-ast) 325!
ha 6000nél 160,akkor 12000nél 320nak kéne lenni ami ugye nem igaz ,akkor most hogy?
Az nemjó, h 6.ban 5000 az 130km/h. 6000 az 160km/h.
Persze ez nem pontos sebesség(csak ennyit mutat nekünk), mert csal az óránk... 4. tiltás 265, 5. tiltás 295...