Jó lenne ha eltörölnék...vagy legalább a súly adó jönne vissza!
Nem tartom fernek,hogy a 200 kilós mocimra többet kell fizetnem,mint egy köcsög ifára vagy billenős zillre vagy akármilyen kis autóra ami több mint egy tonna!
A magyar utakban viszont nem tükröződik ez a hatalmas benzinár és ez a kibaszott sok teljesítmény adó!
Vagy a mocikra ne legyen sebesség limit!
Hát azt nagyon megköszönném! Ma voltam a motorradosoknál. Tekergettek ők is mindent rajta, de mostmeg olyan kemény lett elől-hátul, hogy 10 kilcsi után szétrázódtam... Kanyarban pedig ahogy elkezdem boritani, hintáztik mint az xx....
A bitubo cuccnal mindenkeppen szerezd meg a gyari beallitas adatokat, es onnan indulj ki! A nem jon ossze mit jelent? Mar az utcan is szar a futomu? EN is motorozok holnap holnap delutan, ha akarod ranezek a motorra a mersz elott.
Hali véletlen csíptem el a teljesítmény adós-vagyon adós hozzászólásokat!
Most tényleg eltörlik a teljesítmény adót?
Igaz nekem csak 6 kilós van,de egy évre 30ezer nekem is a kora miatt!
Az jó lenne! De szerintem a vagyon adót, vagy mi a rákot törölték el. De ha nem kapok csekket a teljesítmény adóról akkor csak örülnék, mert az vagy 30 ezer.
Szia ro-bika77!
Biztos jó motor a mostani motorod, de EZ egésszen más dimenzióba repít (majd) Téged!
Én sokat vágyódtam mire meglett, de minden előzetes álmomat felülmúlja a valóság.
Olvastam rengeteg tesztet, egyéni véleményt, de megtapasztalni a hihetetlen erejét... ezt egyszerűen NEM lehet szavakkal kifejezni, ezt érezni kell!
Remélem Neked is lesz szerencséd kipróbálni v. birtokolni egyett nemsoká.
Üdv
Az egy szép motor de azért a küllem nem minden,jól meg kell nézni motorikusan is.
Én yamaha fzs1000/fz1n-ben,z1000-ben illetve yamaha r1-ben,kawa zx 10ben gondolkozok.Ha találnék valami jót jó áron akkor meg is venném szerintem..
Valakinek van tippje hol lehetne belövetni a futómüvet? Mennék merszre, de igy nem merek...
A gyári adatokat hiába nézegetem, elől át van szelepelve a teló, és öhlins progressive van benne. Hátul meg szintén nem gyári bitubo okosság. Akárhogy tekergetek klikkelek nyomkodok valahogy nem jön össze...
Nem tartom fernek,hogy a 200 kilós mocimra többet kell fizetnem,mint egy köcsög ifára vagy billenős zillre vagy akármilyen kis autóra ami több mint egy tonna!
A magyar utakban viszont nem tükröződik ez a hatalmas benzinár és ez a kibaszott sok teljesítmény adó!
Vagy a mocikra ne legyen sebesség limit!