Agonak igaza van. Én speciel a gyár bt015-ssel kb 7000 km-t mentem el. Elhiheted, hogy új és kemény ezres mocival eléggé óvatosan bántam. Viszont a túratáska túrázásra utal, ami megint a km-ek számát tükrözné. Szép az a kevés kilométer, neked kell dönteni.
Köszönöm a dícséretet, de már nem teljesen így néz ki, mert tovább fejlesztettem rajta. :)
K8 1000-ért nehogy adj 2,2-őt.Szépen nézd meg alaposan az 1,6-at. Ha nincs vele nagy gond vedd meg azt. 6 kiló különbségből még egy új blokkra is futja. Csak legyenek rendben a papírjai.
Ha megnézed a fehérek mind 2008-as gyártásuak. Az lehet, hogy 2009-es forgalomba helyezéses mind2.
A matrciázás az a Dangerbike-nál kapható Motografix numberboard, ami előre és hátra kb 40-es. Nem szabad mindig hinni a nagy marketing maszlagnak.
A moci Fullgasos, így sztem a pufót ajándékba kapta a tulaj.
Egyébként ha lesz majd a megvétel után egy kis pénzed, te is meg tudod csinálni úgy a tiedet, hogy az egyedi legyen.
Igen, a 2 fehér mocisokat felhívtam ill.emailoztam velük..
Sőőt már alkudtam is. A nyíregyházi odaadná 2,250-be,a pesti 2.2-be.
A pestivel az imént beszéltem! Nagyon korrekt,csak utcai használatban volt a motor,már 2 hónapja áll,makulátlan állapotú,hátul új gumival,2 Yoshi csővel,az elektronika hozzáhangolva,bubis plexivel,4600km-el,tanktáskával. A Nyíregyi kicsit messze van. Most néztem 390km, 4órás út! Abban majdnem 10ezer a km,azt mondja a kereskedő,hogy 160 fölött nem járt a motor, és hogy egy 44éves ürgéjé volt,aki túrázásra használta és végül rájött nem épp erre való egy ilyen gép,mert kurva kényelmetlen,ezért árulják a BMW-ből mert egy BMW-be számolták be neki! Ezen sok extra van,de viszont szerintem a km-eléggé fő szempont,és ebben van 10 míg a másikban majdnem 5. De ha azt vesszük a 10 sem sok! és 2 Yoshi csővel,Yoshi deklivédővel, Rizoma markolatokkal,bubis plexivel,xenonnal,bukógombával, az a baszott sárhányó is le van róla szedve,felnicsíkkal,K&N sportlégszűrővel,egyedi matricázással / a farokidomon és a fejidomon látszik és állítólag csak az volt 120ezer,de nem tudom igaz e/. Szóval minden van rajta..
Nem tudom melyik volna a jobb választás ezeket a szempontokat figyelembe véve! jaaa és a nyíregyi 2009es gyártású állítólag, 4.havi forgalomba helyezéssel, a pesti szintén 2009-es de 8.havi!
A rendszámmal rendelkező gépjármű után fizetendő teljesítményadó (régebben ez volt a "súlyadó") 2010-től mindenki számára nő.
* Az gépjármű első három évében a jelenlegi 300 forint helyett 345 forintot,
* négy és hét év között 260 forint helyett 300 forintot,
* nyolc és tizenegy év között 200 forint helyett 240 forintot,
* 12 és 15 év között 160 forint helyett 185 forintot,
* míg minden 16 év feletti gépjármű után 120 helyett 140 forintot
kell majd fizetni minden egyes kilowatt után.
Tehát.: 345X130=44850/év
Azaz a negyedéves ezek szerint majdnem 15 rugó..
Hát az elsőt elnézve túl jó az ára, az egyszer biztos. Sajnos kép alapján nem sokat lehet mondani, mert mind1ik jól néz ki. A nyíregyiről mondta egy ismi, hogy elvileg túrázásra használták és azért van benne majdnem egy 10-es, mert a gazdija leruccant horvátba vele, illetve inkább túrázásra használta. Vmilyen idősebb emberke volt a tulaj.
Én a mocimat 250 kilóméterről hoztam, so kellett érte utazni, de ez benne van ha jó mocit akarsz venni.
Sztem a 2. és 3. közül max az dönt, hogy hajlandó vagy e elutazni érte és kellenek e az extrák.
Egyébként mailben a nyíregyiről még tudsz kérdezni ha akarsz.
hayaman{kukac}freemail{pont}hu
A 3. nagyon bejön,csak közel 10000 km-el van és nyíregyházán ami a poklok pics...ba van tőlünk! A második viszont közelben,és kevesebb km-el,viszont kevesebb extrával is...
Jó napot Urak!
Nagyon úgy fest a dolog,hogy néhány hét múlva birtokosa leszek egy 1000-nek! Két kiszemeltem van,vagyis inkább 3,de az egyik narancs fekete k8-as gyanúsan olcsó,így abban nem is gondolkodom,félek van valami gebasz vele,mert 1.620-ért árulják 11500km-el garisan,2 bódis csővel. Szóval gyanús.. A másik kettő ugyan drágább,de jó vételnek tűnik! Belinkelem ide mindhármat, légyszi mondjatok véleményt! ill.még az érdekelne mennyi súlyadót fizettek? Köszi köszi! íme a linkek.:
hát úraim! Nem tudom milyen blokk van az enyémben, de egyre jobban fogyaszt. Városban 6,1 l, országúton megjártam szombathelyet 5,6-os fogyasztással. Már soha nem megy fel 6,5-ig, pedig volt pár kakucs is. Mondjuk kakucson alapból nem tud pörögni a motor, de akkor is. országúton is volt párszor 250+ sebesség...
Suzuki GSX-R1000 K7-K8-ra keresek a jobb oldali dobra való gyári hővédő burkolatot. Kérem aki rendelkezik eladó darabbal jelezze nekem itt a fórumban.
Elöre is köszönöm.
Köszönöm a dícséretet, de már nem teljesen így néz ki, mert tovább fejlesztettem rajta. :)
Ha megkimélt volt a pesti és csak 4600km van benne, minek kellett rá új gumi?!
A matrciázás az a Dangerbike-nál kapható Motografix numberboard, ami előre és hátra kb 40-es. Nem szabad mindig hinni a nagy marketing maszlagnak.
A moci Fullgasos, így sztem a pufót ajándékba kapta a tulaj.
Egyébként ha lesz majd a megvétel után egy kis pénzed, te is meg tudod csinálni úgy a tiedet, hogy az egyedi legyen.
Sőőt már alkudtam is. A nyíregyházi odaadná 2,250-be,a pesti 2.2-be.
A pestivel az imént beszéltem! Nagyon korrekt,csak utcai használatban volt a motor,már 2 hónapja áll,makulátlan állapotú,hátul új gumival,2 Yoshi csővel,az elektronika hozzáhangolva,bubis plexivel,4600km-el,tanktáskával. A Nyíregyi kicsit messze van. Most néztem 390km, 4órás út! Abban majdnem 10ezer a km,azt mondja a kereskedő,hogy 160 fölött nem járt a motor, és hogy egy 44éves ürgéjé volt,aki túrázásra használta és végül rájött nem épp erre való egy ilyen gép,mert kurva kényelmetlen,ezért árulják a BMW-ből mert egy BMW-be számolták be neki! Ezen sok extra van,de viszont szerintem a km-eléggé fő szempont,és ebben van 10 míg a másikban majdnem 5. De ha azt vesszük a 10 sem sok! és 2 Yoshi csővel,Yoshi deklivédővel, Rizoma markolatokkal,bubis plexivel,xenonnal,bukógombával, az a baszott sárhányó is le van róla szedve,felnicsíkkal,K&N sportlégszűrővel,egyedi matricázással / a farokidomon és a fejidomon látszik és állítólag csak az volt 120ezer,de nem tudom igaz e/. Szóval minden van rajta..
Nem tudom melyik volna a jobb választás ezeket a szempontokat figyelembe véve! jaaa és a nyíregyi 2009es gyártású állítólag, 4.havi forgalomba helyezéssel, a pesti szintén 2009-es de 8.havi!
* Az gépjármű első három évében a jelenlegi 300 forint helyett 345 forintot,
* négy és hét év között 260 forint helyett 300 forintot,
* nyolc és tizenegy év között 200 forint helyett 240 forintot,
* 12 és 15 év között 160 forint helyett 185 forintot,
* míg minden 16 év feletti gépjármű után 120 helyett 140 forintot
kell majd fizetni minden egyes kilowatt után.
Tehát.: 345X130=44850/év
Azaz a negyedéves ezek szerint majdnem 15 rugó..
de biztos van valami kalkulátor, keress rá google-val....
Hát az elsőt elnézve túl jó az ára, az egyszer biztos. Sajnos kép alapján nem sokat lehet mondani, mert mind1ik jól néz ki. A nyíregyiről mondta egy ismi, hogy elvileg túrázásra használták és azért van benne majdnem egy 10-es, mert a gazdija leruccant horvátba vele, illetve inkább túrázásra használta. Vmilyen idősebb emberke volt a tulaj.
Én a mocimat 250 kilóméterről hoztam, so kellett érte utazni, de ez benne van ha jó mocit akarsz venni.
Sztem a 2. és 3. közül max az dönt, hogy hajlandó vagy e elutazni érte és kellenek e az extrák.
Egyébként mailben a nyíregyiről még tudsz kérdezni ha akarsz.
hayaman{kukac}freemail{pont}hu
K5 ezerre való idomgarnitura (fekete) lámpával, indexekkel. Illetve zsir uj gyári titánium dob, leömlőstől eladó!
Nagyon úgy fest a dolog,hogy néhány hét múlva birtokosa leszek egy 1000-nek! Két kiszemeltem van,vagyis inkább 3,de az egyik narancs fekete k8-as gyanúsan olcsó,így abban nem is gondolkodom,félek van valami gebasz vele,mert 1.620-ért árulják 11500km-el garisan,2 bódis csővel. Szóval gyanús.. A másik kettő ugyan drágább,de jó vételnek tűnik! Belinkelem ide mindhármat, légyszi mondjatok véleményt! ill.még az érdekelne mennyi súlyadót fizettek? Köszi köszi! íme a linkek.:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr1000-399
2880
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_1000_k8_mak
ulatlan-3936090
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_
1000-3957676
Suzuki GSX-R1000 K7-K8-ra keresek a jobb oldali dobra való gyári hővédő burkolatot. Kérem aki rendelkezik eladó darabbal jelezze nekem itt a fórumban.
Elöre is köszönöm.