Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Eddig még nem volt Suzuki motorom,de most lehet ilyet veszek,de nem nagyon vágom az évjárat közötti különbségeket.Nézegettem képeket 2003-2004-es GSXR 1000-ről és csak annyi különbséget vettem észre,hogy az oldalidomok alja az egyiknél fekete a másiknál fehér.Létezik olyan,hogy 2003-as évjáratúnak fehár lenne az oldal idom alja?Csak mert majdnem minden képen,amit én láttam az fekete és a 2004-eseknek fehér...
Konkrétan erről a motorról lenne szó.Ez 2003.07.havinak van hírdetve.Azt mondja a tulaj,hogy teljesen gyári mindene,de akkor nem stimmel a színnel valami...Vagy mégis? Előre is köszönöm a segítséget.ÜDV: Sanya
Cső cső Mizsi cimbi! Ez a kipuff amit ide kiraktál az nem Hotbodies! Ez JArdine! Nézegettem mindkettőt,de a Jardinet ajánlották inkább,ez jobb mint a Hotbodies! Nekem ez volt fent a 600-on,nyilván nem a dupla csöves,hanem a sima egyes,de ez amit ide kiraktál az enyém utódja csak az 1000-re! szal ez Jardine! Ha gondolod adok telefonszámot is hozzá. Amikor én vettem,jól körülnéztem és ez az egyén hozta be nekem a legolcsóbban kintről! Voltak vagy 5-en akik jelentkeztek nálam,de ő volt a legolcsóbb. Én a Gp1-et 52-ért vettem még annó! Ennyi volt cakk-pakk,persze ez a dollár árfolyamától függ nagy részben,hogy mennyiért sikerül beszerezned. Amúgy csak akkor ajánlom neked ezt a típust,ha bírod a hangzavart,mert ez kurva hangos! Sokszor zavart már,de nekem alapjába véve bejött! Nem tudom arra mennyire kekeckedősek a rend őrei,de ezt könnyen kiszúrják,ha igen és akkor gebasz van! Szerencsére nekem nem voltak ilyen jellegű problémáim belőle! Amúgy az én véleményem,de most hogy tudok különbséget tenni,hidd el hogy a Yoshival jobban jársz,ha meghagyod! Annyira kifinomultabb,annyira más dimenzió a kettő! Pedig az enyém össze volt hangolva a hatkilóson,meg elektronikát is tettem be mellé,de így is annyira más dimenzió volt mint most az 1000-en a Yoshi! Nem lehet összehasonlítani a kettőt!
Na figyi, ma nem jó nekem, hétvégén meg utazok el, de ha nem sürgős neked akkor jövő héten ha jössz a plexiért szívesen átszerelem Neked a fékcsövet, addig tudsz szerezni másik csövet...A féknyereg próbát elméletileg ma megoldottam, hoznak nekem egyet próbára. :)
Szerintem még szétnézek egrusnál. Köszi!