Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is benne lennék :)
Itt olyan kevés gixef tulaj van, hogy nem nagyon vannak öregek.....SV-sekkel szokunk túrázni idén vagy 10 kisebb-nagyobb külföld és sok belföld volt.....nem nagy dolog egy túra.....ki kell írni egy szálláshelyet és a többi adja magát......szlovákia vagy észak-kelet MO lenne a jó mert ott lehet motorozni is....vagy alpok alja....
Nem okozna különösebb gondot, de persze olyat még ember nem tudott csinálni ami midenkinek megfelelő. Szerveztem már nem is egyet, de ott könnyű dolgom volt mert nagyjából tudtam az elvárásokat hiszen olyan ismerősökkel mentünk akikkel szinte napi kapcsolatban voltam (vagyok). Egyszer sem jártam be az útvonalat előtte és volt amikor szállást is neten foglaltunk, mégis jól sikerültek a túrák. Az a tapsztalatom, ahogy emelkedik a napok és a tervezett kilóméterek száma úgy csökken a résztvevői kedv. Minden fórumnak megvannak a maga "öregjei" szerintem legyen az ő tisztjük ebben lépéseket tenni, én még csak néhány hónapja köszöngetek be de ettől függetlenül elmennék és ha kell segítenék is a szervezésben.
Tetszik nekem is a találkozó! Biztos elmegyek ha lessz!Laci te elég sok helyen megfordultál már, biztosan megtudnád szervezni gond nélkül Hajráááááá
Tetszik a motoros találkozó - sokszor gondoltam rá hogy szervezek...
- Szállást még csak-csak megszervezném, de sátort többen nem preferálják, inkább faház, vagy rendes szállás.
- Illik valami motoros programot is adni... oda és visszafelé is.
- Térképen még kijelkölném merre menjünk, de illik előtte bejárni az útvonalat, megnézni a szállást ... Különben sokan fogják kritizálni.

Szóval ez utóbbi elvesz, még egy hétvégét a szervezőtől.
Ezért nem vállalkozom a szervezésre, pedig volna rá hajlamom.
Szerintem én is megyek...
Ebben én is benne lennék, bár sokmindentől függ, mivel Berlinből nem tudok csak úgy hazaszaladgálni
Október végén viszem haza a bocit vizsgázni és tavaszig otthon is marad Szal egy tavaszi évednyitó találka jó lenne
Hali!
Én benne vagyok egy találkozóban.
Olyan helyen, hogy minden gsx f tulaj és rajongó "hozzáférjen".
Én már szerettem volna egy igazit de csak kicsire sikeredett.
A GSX F klub szervezte két éve.
De az is jó volt.
Lehetne egy nagyobb motorostalálkozó helyszínén is, ahol olcsó a belépő és lehet sátrazni.
Valahol az ország közepe körül.
Akár....
Támogatom
Akkor még tulajdonképpen a tapasztalatszerzés elején jársz, mármint ami a motort illeti. Mindenesetre szerencsés vagy, hogy ilyen állapotban találtál rá. Idén egy nagyobb túra kivételével én is a feleségemmel motoroztam és én is újrakezdőként ültem motorra 2005-ben.
Keress nyugodtan ha erre jársz!
Üdv!
Szia. Hát valóban nincs közel Földes,de ha arra járok akkor majd meglesem a szettet. Egyébként nincs GSX(F) találkozó az országban, mert ha nincs kéne csinálni egyet. Kiváncsi lennék hány db gép jönne el? Vagy legalább mi fórumosok ugorjunk össze egy buli erejére, kinek mi a véleménye erről?
http://www.szatuna.hu/
Itt is megkérdezheted.
www.biker-world.hu Itt nézd meg ,szerintem itt van valamit az alkatrész tipusonként és a kiegészítők részben.
affene!

Írtam Neked egy elég hosszú kommentet, de valszeg van valami időkorlát, mert egyszer csak eltűnt az egész...
Szóval röviden:
Sajnos nem ismerlek, mert amikor Te elkezdtél motorozni, én már elköltöztem.
A gépet pár hete vettem, nagyon megkímélt, szép állapotban van, egy 54 éves hapitól hoztam el. Azért a télen lesz egy-két apróság, telószimering, gyertya, olaj stb. amit meg kell csinálni. Korához képest nagyon pöpec! Általában a párommal járunk Ausztriába túrázni, ott sokkal jobbak az utak. /meg jobban kanyarognak / Jövőre tervezünk egy motoros hazautat, lehet, hogy Földesen útbaejtünk!
Üdv!
Üdv!

Pont az előbb nézegettem a fotógalériák között a 84-es GSX 750 EF fotóit erre jön egy földi akinek otthon is áll egy a garázsban Nem semmi gépezet főleg a technikai megoldásait tekintve, hiszen tartalmaz olyan dolgokat is amelyeket a mai motorokból kihagynak és esetleg külön kell megvenni mint pl. a fokozatkijelző. Az igazság az, hogy valamiért leragadtam ezeknél a gépeknél és ezeket mindig szivesen nézegetem. Talán az ETZ-s idők hiú ábrándjai miatt amikor csak ritkán láttunk ilyet, mondjuk újságban vagy esetleg amikor a jómódú külföldi túrista felmálházva végigrobogott vele a Balaton partján, nekünk meg 200-ig emelkedett a vérnyomásunk amikor meghallottuk a 16szelepes sornégy hangját az egyhengeres 2T-hez szokott fülünkel. Földesen lakok ami alig 15km-re van Berettyóújfalutól, nem ott tanultam de bandáztunk ott sokat az ETZ-s időkben és talán még emlékezhetsz is rám, sok ETZ-s haverom volt de piros színű oldalán fekete csíkkal csak nekem volt Mióta van nálad a motor, mennyit futott és kellett e valami komolyabb beavatkozás? Olyan jó bőven 100ezer feletti futásteljesítményekről hallani
Halihó földi!

Én meg Újfalusi vagyok, csak közben vagy 20 éve elköltöztünk Szombathelyre. Évente 2X-3X megyünk "haza" szülőkhöz, rokonokhoz.
Hol vagy pontosabban? Újfaluba jártál suliba?
Szia!
Ha megnézed jobban a linket a termékismertetőn az olvasható, hogy Moto Detail /SHAD gyártmány/, azért is van a platnin a SHAD felirat. Nem kell külön megvenni, mindent adnak a dobozzal, sőt még csavarok és közdarabok is vannak a csomagban ezzel számtalan rögzítési variációban segítenek. Nem lakok éppen közel kb. 100km-t utaztam a dobozokért, de mivel ez tünt jónak (és azóta sem bántam meg) érdemes volt érte menni, persze postai úton is működik a dolog de látni akartam mit veszek. Berettyóújfalu mellett lakok, ha erre jársz szivesen megmutatom, amúgy csak nagyobb túrákon van fent a teljes doboz szett, alapból csak a középdobozt hordozom, ezért is igyekeztem úgy csinálni, hogy hamar fel ill. leszerelhetőek legyenek az oldaldobozok a konzollal együtt
Csákány. Ha jól néztem a doboz márkája moto-detail , a vidin a 24mp-ben shad platnit fogatsz a vas keretre. Kompatibilis a kettő és külön kell megvenni a tartó platnit , vagy ilyet adnak a dobozzal gyárilag?
Üdv. Betyár jó a doboz szetted , az 50 literes LOFTY dobozt már nézegettem én is,,, csak olcsó húsnak,,,így voltam vele úgy hogy a vásár elmaradt. Az oldal dobozt amit vettél a szomszéd városban árulják , átugrom majd megnézni. Ha véletlen közel laknál Békéscsabához élőben is szívesen meg nézném a tartó konzolt .a mocin. Ja és a vidi isten KIRÁLY!
A fényvisszaverő műanyagot nem tudtam pótolni így aztán 3M-es matricát vettem, minden nem lehet tökéletes
A "jó kis olcsó dobozzal" csak annyi a baj, hogy annyit érnek mint az áruk, bár ha belegondolok még annyit sem. Azért sem ajánlottam mert ezek közül pont az 50l-est hagytam el, kb 100-as tempónál leszakadt a műanyag nyelv amit a platniba kell beakasztani, és a csavaros leszorító műanyag környezete is felszakadt így aztán a doboz szabadon távozott a motor hátuljáról. Nem vot túlterhelve (mindösze egy övtáska egy digit fényképező és egy láthatósági mellény volt benne) az öntés szélénél vált el a műanyag, mintha valami ragasztott anyag vált volna ketté. Fémre cseréltem a beakasztó nyelvet és a csavaros leszorítást is gumilappal tettem rugalmasabbá. Javítás után lefestettem így most használható de mégegyszer nem kinlódnék vele. Ha valaki mégis ilyet szeretne ezeket a felsorolt gyenge pontokat meg kell erősíteni és akkor használható.
Sziasztok!

Nem tud valaki eladó tútaplexit? Már elég sok helyen érdeklődtem (suzuki kereskedés, euromotor, sohox stb) de nem igazán van.
link
Én még ezt is néztem jó kis olcsó doboz bár élőben még nem láttam ,hogy mit bírna!
Ja azokat a dobozokat már én is szemügyre vettem!Nekem csak 1 db kellene majd hátsónak de sztem már én is megvárom atelet hátha jóval olcsobb lessz! Ami a wd 40 illeti attól azért van jobb pl a sógor targoncákat szerel still-t és nekik a cég gyártott vagy gyártatott still lánckenőt meg multifunksöil-t!na az tényleg csodaszer.Régebben én is szerettem a wd40-t de amióta az ajtó nyikorgott és azzal fújtam be a pántot kb 2 hetente meg kelett ismételni utána befujtam valvolnie olajjal na azóta még nem kelett és már 1.5 éve!
A dobozvásárlást én is körbejártam tavaly, annyi szerencsém volt, hogy kaptam a motorral Givi monorack 3-as doboztartót amire előzőleg már vettem egy középdobozt ami nem volt a legjobb minőségű és többszöri nekifutásra sikerült csak tartóssá tenni. Tehát a feladat az volt, hogy a meglévő tartóra egy olyan konzolt szereljek ami ha nem használom az oldaldobozokat kompletten levehető legyen a középdoboz tartója nélkül. Az oldaldobozok beszerzésével kezdtem mert ugye ha az megvan csak akkor lehet tervezni az oldalkonzolt. Kezdtem a használt dobozok között szétnézni, de vagy szinte új árán adták volna, vagy lelakottak voltak és én mivel még a legapróbb karcoktól is óvom a motort így nem akartam karcos repedt elcseszett záras (meg mittudom én milyen hibákat soroltak fel) dobozokkal csúfítani az öszképet. Ekkor akadtam rá ezekre a dobozokra amit azóta sem bántam meg. Darabját 20ezerért vettem mert megvártam a téli akciókat és így majdnem 10ezerrel lett rövidebb a két doboz ára. A platniuk nagyon masszív nem is kellett hozzá különösen erős és nehéz tartókonzolt gyártani, a Tátrát dobozonként több mint 10kg cuccal jártuk meg és nagyon jól vizsgáztak.
Olcsóbb nem nagyon van, legalábbis én nem találtam, ha szeretsz barkácsolni akkor magadnak is fel tudod szerelni amivel több 10ezret is spórolhatsz.
Itt megrendelheted:link

Ez pedig a videó amin a barkácsolás látható: link

Ja és motoröblítőt én még nem használtam és nem is fogok, de ettől még az lehet jó dolog nem tudok hozzászólni.