Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engedtessék meg némi hencegés...
Most jöttem vissza a Transzfogarasi szerpentinről... 4 nap, 2200 körüli km...
Feltoltam néhány képet: link
Youtube videó (Top Gear) meg itt:link

Majd lesz videjó is, ha sikerül megvágnom... De lehet feladom, mert az nem az én műfajom :)
Helló nyúl!

Engem érdekelne az a fényező, mert sikerült a tanktáskámmal össze vissza karistolnom a tankom tetejét... :(
Nekem meg kész a motorom, szervízbe kellett vigyem, állandóan leállt porlasztó javító készletet cseréltek benne és K gyorsan kész volt, ezek a németek.....
Sziasztok !
Most cseréltem a 750 F-ben gyergyát és levegőszűrőt. Én ahogy elnéztem a régi cucc nem nagyon elhasznált. Ha valakinek kell, jelképes összegért (100/db) odadom. Ha nem kell senkinek kidobom a kukába.
Laci
Azóta kész lett a tankom és igazán ügyes volt a fényező! Ha valakinek szüksége van rá, bátran ajánlom!

a nyúl
Szia!
Nincs mit megköszönni, örülök hogy segíteni tudtam.
Hűű nagyon köszi megtaláltam!

Köszi, köszi, köszi!

a nyúl
Szia!

Esetleg itt kikeresheted: http://www.colorrite.com/matri...
Sziasztok!

Gyors segítség kéne! Honnan tudom meg a motorom színkódját? Ott álla fényező tégellyel a kezében és erre vár...

Köcce
a nyúl
Szerintem ezt nálunk is megszívtad volna.
Ha fizetős parkolóhelyre beállsz motorral, akkor parkolócédula kell legyen rajta - vagy lefényképezik. Az ellenőr nem fog olyan dolgokkal törödni, hogy nincs is szélvédő (amikor van). Parkolj a járdára, ott szabad. Egész Európában csak Olaszországban büntetnek meg motorral való járdán parkolásért, ott el kell vinni az ingyenes robogó parkolóba.
Egy motoron hová kell tenni a parkolócédulát kérdem én? Mert egy autóból nem veszik ki, de egy motorról könnyedén felcsippentik..:)
A tököm se gondolta volna, nem hittem a szememnek
Azt mondták, csak abban a kerületben bűntetnek és megjegyzem vasárnap volt. Ráadásul mint utólag megtudtam, ha a járdára állok nincs bünti és ha jobb lenne a németem, akár ki is magyarázhattam volna némi levelezgetéssel no de az idő pénz, a bűntetés meg smafu, tanulópénznek elfogadom
Drága aranyos Mesóka! - azért nem semmi egy bevezetés, ug
ye? - kellett Neked oda messzire menned! Hát nem volt Neked itthon jó?
Megérdemli aki nem tartja be a szabályokat kérem.....
Képzeljétek, megbűntettek 5 EUR-ra, mert nem volt parkolójegy a motoromon
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. A 600-as boci hátsó kerékcsapágyainak a méretére lenne szökségem.
Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm!
Köszönöm, ha erre az emailcímre elküldi valaki !

turaforest2008@gmail.com
Sziasztok !
Megköszönném, ha valaki tudna küldeni magyar nyelvű kezelési utasítást. 2006-os a bocim.
Hm... Ezt átdobhatnád nekem, ha van rá ingerenciád. Megköszönném.
Email: solax@freemail.hu
Az aprilia kezelésijében is benne van, meg még az is, hogy hogy szálljon fel az utas, hogy kell elindulni....megsatöbbi.
Viseljen bukósisakot....,ez jó há' még jó hogy
Köszi majd meglátom,most egyenlőre várom vissza a papírokat a hungáriától,de az is nagyon macerás már három hete fészkelik a seggüket rajta......
Ok .
az meg van nekem is...azért köszönöm.
Nekem jpg formátumú.