Engedtessék meg némi hencegés...
Most jöttem vissza a Transzfogarasi szerpentinről... 4 nap, 2200 körüli km...
Feltoltam néhány képet: link
Youtube videó (Top Gear) meg itt:link
Majd lesz videjó is, ha sikerül megvágnom... De lehet feladom, mert az nem az én műfajom :)
Nekem meg kész a motorom, szervízbe kellett vigyem, állandóan leállt porlasztó javító készletet cseréltek benne és K gyorsan kész volt, ezek a németek.....
Sziasztok !
Most cseréltem a 750 F-ben gyergyát és levegőszűrőt. Én ahogy elnéztem a régi cucc nem nagyon elhasznált. Ha valakinek kell, jelképes összegért (100/db) odadom. Ha nem kell senkinek kidobom a kukába.
Laci
Szerintem ezt nálunk is megszívtad volna.
Ha fizetős parkolóhelyre beállsz motorral, akkor parkolócédula kell legyen rajta - vagy lefényképezik. Az ellenőr nem fog olyan dolgokkal törödni, hogy nincs is szélvédő (amikor van). Parkolj a járdára, ott szabad. Egész Európában csak Olaszországban büntetnek meg motorral való járdán parkolásért, ott el kell vinni az ingyenes robogó parkolóba.
A tököm se gondolta volna, nem hittem a szememnek
Azt mondták, csak abban a kerületben bűntetnek és megjegyzem vasárnap volt. Ráadásul mint utólag megtudtam, ha a járdára állok nincs bünti és ha jobb lenne a németem, akár ki is magyarázhattam volna némi levelezgetéssel no de az idő pénz, a bűntetés meg smafu, tanulópénznek elfogadom
Most jöttem vissza a Transzfogarasi szerpentinről... 4 nap, 2200 körüli km...
Feltoltam néhány képet: link
Youtube videó (Top Gear) meg itt:link
Majd lesz videjó is, ha sikerül megvágnom... De lehet feladom, mert az nem az én műfajom :)