van egy eladó xenon szettem Bocihoz. 2 db 35w-os trafó + 2db H7 es izzó+ konzolok... Ha valakit érdekel, a következő emailon letárgyalhatjuk : csaba.ozsvath@gmail.com
Az én oldaldobozaim konzollal együtt még mindig eladóak. 25 pénz.
Képeket e-mailben tudok küldeni, de bárkinek akit érdekel. Csak kérjétek az e-mail címemem (jelekh@freemail.hu)
2001 és 43500km......az előző tulajt ismerem és ebből én 7000-et tettem bele, úgy tűnik a motor állapotából is, hogy ez valós km mennyiség......amúgy egész jó állapotban van...
Hali!
Én 6 hónapra szoktam kivonatni ideiglenesen forgalomból ilyenkor a rendszámot nem kell leadni, fél évenként lehet hosszabbítani most legutóbb 1800ft volt a kivonás díja.
Nem sok írnivaló van róla, olyan mint a többi, elég jó műszaki és esztétikai állapotban van(1 db sztenderről ledőlés nyoma látható a baloldalon) és idén vettem és eddig 7000km-t motoroztam el vele nagyrészt hosszabb túrákon és a hétvégén ehhez hozzáteszek még kb 2500-at.......új láncot tettem fel 3 hete, gyertyák-olajcserék-szűrők időben cserélve stb.....az adatlapomon van elérhetőség, ha gondolod keress meg és megmutatom a gépet......ez az:
Érdemes lenne megforgatni a hátsó kereket is egy centirgépben, ha a hátsón van deformitás az is berázhatja az elejét, régebben szívtam meg így, igaz még ETZ-vel, de ott ugyanez volt a hibajelenség pedig az első felnim tökéletes volt.
Az oldaltartót meg a dobozokat eladtad már?
Írtam privibe is és még nem válaszoltál.
Engem érdekelne kép után a dolog.
Köszi.
Gergő