Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Az oldaltartót meg a dobozokat eladtad már?
Írtam privibe is és még nem válaszoltál.
Engem érdekelne kép után a dolog.
Köszi.
Gergő
Sziasztok!

Nem jön valaki most hétvégén Pusztavacsra motoros találkozóra?

http://www.fonixmc.hu/talalkoz...
pontosítanék : 1 db H7 és 1 db H1 izzó...

üdv...
sziasztok,

van egy eladó xenon szettem Bocihoz. 2 db 35w-os trafó + 2db H7 es izzó+ konzolok... Ha valakit érdekel, a következő emailon letárgyalhatjuk : csaba.ozsvath@gmail.com

üdv....
Dehogynem, aki először fizet azé az elsőbbség....én nem mondok biztosat így ha kell Neked akkor vedd meg...
Képet kérnék a heinczingercsaba@freemail.hu-ra.Előre is köszi.Üdv.
Hali.Engem is érdekelne az oldaldobozod.(persze nem enyém az elsőbbség)
Kösz, ha nem adom el akkor kell.........
Szia Sanyi!

Az én oldaldobozaim konzollal együtt még mindig eladóak. 25 pénz.
Képeket e-mailben tudok küldeni, de bárkinek akit érdekel. Csak kérjétek az e-mail címemem (jelekh@freemail.hu)
privátban légyszives.....az adatlapomon az elérhetőségem.....
Ja, és mennyi az ára?
2001 és 43500km......az előző tulajt ismerem és ebből én 7000-et tettem bele, úgy tűnik a motor állapotából is, hogy ez valós km mennyiség......amúgy egész jó állapotban van...
Hello! Tesóm motor vásárlás előtt van. Milyen évjárat, és mennyi kilométer van beletekerve?
Ezt nézzétek Gyerekik! Ez a "pálfordulás" vasárnap következett be, Hajdúböszörmény környékin! Micsoda komoly futásteljesítrmények vannak mögötte!
Hali!
Én 6 hónapra szoktam kivonatni ideiglenesen forgalomból ilyenkor a rendszámot nem kell leadni, fél évenként lehet hosszabbítani most legutóbb 1800ft volt a kivonás díja.
Nem sok írnivaló van róla, olyan mint a többi, elég jó műszaki és esztétikai állapotban van(1 db sztenderről ledőlés nyoma látható a baloldalon) és idén vettem és eddig 7000km-t motoroztam el vele nagyrészt hosszabb túrákon és a hétvégén ehhez hozzáteszek még kb 2500-at.......új láncot tettem fel 3 hete, gyertyák-olajcserék-szűrők időben cserélve stb.....az adatlapomon van elérhetőség, ha gondolod keress meg és megmutatom a gépet......ez az:
Ha eladó akkor lehet érdekelne, egy pár dolgot majd írj róla.
sehol....csak most gondolkoztam el rajta, hogy a lányom visszatérne a csoppikhoz........még sehol nem hirdetem....
Lehet hogy érdekelne a gép. Hirdeted valahol?
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, milyen módon lehet kivonni motort a forgalomból úgy, hogy a gép megmaradjon?
épp van egy eladóm......amúgy jó gép......nincs vele különösebb gond, megbízható...
Sziasztok. Motorvétel előtt állok. Véleményt szeretnék kérni gsx600f-típusról '98-2000-körüli évjárat. Előre is köszönöm a válaszokat
Köszi a tippet ezt megnézem.Üdv
ez is igaz...
Érdemes lenne megforgatni a hátsó kereket is egy centirgépben, ha a hátsón van deformitás az is berázhatja az elejét, régebben szívtam meg így, igaz még ETZ-vel, de ott ugyanez volt a hibajelenség pedig az első felnim tökéletes volt.