Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, kicsit régen olvastam fórumot, de én is kipróbáltam a MOL láncspray-t és kurva jó! Volt előtte Repsol, de szar volt.. A MOL ötször annyi ideig bírja és van olyan pici kiszerelés is, ami simán akár zsebben is elfér!
Nekem is csak egynapos férne bele ,reggeltől későig de többnaposra nem tudnék most esküdni mert még van egy csomó melóm..
Ja értem, én azt hittem motoros túra lesz Ettől függetlenül azért az ajánlat áll
Egyenlőre a buszt pártolják, én szivesen mennék motorral, de két lányom is velem jön így legalább az egyikük a buszban lesz, de valószinü, hogy én is.......
Komolyan?, hát akkor ha belefér Nektek, szívesen látlak Benneteket egy kv-ra, vagy akármire Van itt egy csodás hely a Wannseenél, Spinner Brücke a hely neve ott szoktak a mocisok találkozni. Én múlt héten gurultam el arra és csak tátottam a számat Valamelyik nap feldobom a képeket
Igen, bárhová, +1 fő, október 27--31 nem jó, egyébként igen, összeg megfelel.
Nem szeretnék ígérgetni én sem, főleg már idénre, de ha alkalmas és szabad vagyok megnézem hogyan mutat a sok F-es GSX egy csomóban
Addig meg sasolom a fórumot
Én szívesen elmegyek feltéve ha az időjárás engedi!Mondjuk a 2-3napos nekem már sok ,de egy szombati gurulásba benne vagyok.
Idén már nem tudok menni ,tele vagyok rendezvénnyel. Jövőre tuti megyek .
ez se tűnik rossznak: http://www.beanett.hu/lovasudv...
Elég vélemény elhangzott, akkor legyen szavazás.
Jönnél-e közös találkozóra októberben? Hány fő? Hány éjszaka?
Hova? Balaton, Őrség-Vas, Mátra-Miskolc, Pécs
Szállásköltség határ?

Én + 1 fő, 1 éjszaka, Balaton felvidék vagy Pécs, max. 4000Ft/fő
A guruláson egy laza 1 naposra gondoltam....amúgy szomnbat vagy vasárnap lehet, hogy egy 577-et megejtünk.....majd kiderül...
A nagyobb túrákat mint a Tátra vagy Erdély nem közhíreltük, ez egészséges bizalmatlanság aminek az volt az alapja, hogy egyszer olyan került a csapatba aki magasról leszarta a csapatban motorozás szabályait. Itt az első felvetés egy márkatársi találkozó volt, ahhoz nem kell nagyobb előkészület és nem feltétlen egy többnapos túra erre a legjobb alkalom.
Üdv. Lehet hogy igazad van az ismerkedő gurulással , csak az a gond hogy egyikőnk a másikunktól min. 150km-re lakik. Egyébként biztos vagyok benne hogy kijönnénk egy mással. Ilyen szálláshelyek gondolom mindenkinek megfelelnek, én a sátorozásban is benne vagyok nekem nem gond ha abban alszok.
Bocs, de előbb egy ismerkedő gurulás nem ártana.......mi elég sokat gurulunk, szinte minden hétvégén.....bárki eljöhet és csatlakozhat, a motorozz.hu-ra és ide is néha kiírom őket........ha nem jövünk ki egymással akkor elég unalmas hétvége lenne.....
Internetről nézve van néhány szállás - nem írtam ki mindet.
3000Ft/éj/fő ár elfogadható?
Hova menjünk: Szombathely, Balaton, Hévíz, Hajdúszoboszló, Harkály, Parád ...

Kispipa Panzió - Szombathely
http://szallas.hu/Kispipa-Panz...
Kb. 2500-3000Ft/fő/éj - 30 főig.

Jádé Panzió - Balatonföldvár
http://szallas.hu/J%C3%A1de-Pa...
kb. 3200Ft/fő/éj - 15-26 fő

Laguna apartman - hévíz
http://szallas.hu/Laguna-Apart...
kb. 3000Ft/fő/éj - 15 főig?
Október elején páran megyünk Dániába és Berlint is meglátogatjuk....
Egyetértek, az idén már nekem semmi nem fér bele, max a karácsony
Viszont ha jó előre tudom, akko rrá tudok készülni, hogy otthon legyek motorral együtt persze
Hali. Úgy látom egy találkozóra sok mindenki áldását adta ,de szerintem elsőre nem kell fél Európát átmotorozni. Én is egy hétvégés bulira gondoltam valami kemping vagy motoros találkozó. A jövő évre meg is lehetne szervezni, idő van addig bőven. A hely megbeszélés kérdése, az időpontot meg össze egyeztetjük.
Berlin túra?
Én egri vagyok de sosem unom meg a mátrai és bükki kanyarokat, egy gsxf taliban én is benne volnék.
Persze nekem sem annyira izgalmas a megszokott utakon kerekezni, mint mondtam csak egy ötlet volt. Egyébként teljesen igazad van, hogy már lassan október... :) De remélem én még novemberben is a motoron fogok ülni, vagy a fűtött garázsban, és morzsolgatom a könnyeim, hogy mindjárt itt a tél... Na szóval mehetünk bárhová, de a fórumon vannak azért olyanok is szerintem, akik annyira nincsenek eleresztve, anyagilag, és időben sem, hogy egy ilyen ausztriai túrát be tudjanak vállalni. Szóval kellene valami ami minél több embernek jó. Nem is tudom, hogy mi a lényegesebb ebben a helyzetben, az együtt motorozás élménye, vagy inkább az egymás megismerése...
Hát engem nem vonz a lakóhelyemtől való kb. 20km célponthoz való eljutás. Utána dobogókő, lepence motorozásban éljem ki magam?

Számomra csábítóbb egy Eger-Miskolc útvonal, vagy Balatonfelvidék, vagy őrségi túra, esetleg egy Fertőtó körülmotorozás - ausztriai kanyarok megtekintése. Utóbbi esetben jó lenne magyar oldalon szállást találni, márcsak a költségcsökkentés miatt.

Felőlem lehet 3 napos is, péntek este gyűlekező, szombaton valami jó motorozás a környéken, esetleg valami meleg-vizű fürdőhely csobbantása, vasárnap haza - közben valami közös ebéd és késő délutáni hazaérkezés.

Valljuk be. Mire ezt megszervezzük már javában október lesz. Össze lehet hozni jövő hétre is, de például nekem a következő három hétvégém már foglalt - utána még tudok tervezni...
Ebben én is benne lennék.
Visegrád, Szentendre... a Lupa szigeti kempingben pl. van minden... faház, sátorhely... De ez csak kósza egy ötlet volt. Da az alpokig is elmennék :)