Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kontakthiba....kezd a kapcsolónál és onnan menj szép lassan lejjebb míg meg nem leled a rossz kontaktot...
Csákány mindenkinek. Szerintetek mitöl lehet hogy nem mindig indit az öninditó? Van hogy 4-szer megkell nyomnom mire beindítja a mocit,előtte se kép se hang. Egyébként 57000km van benne ebböl 27000-et én hajtottam bele 3 év alatt,mindig odafigyeltem rá rendszeresen volt szervizelve.Nemtudom mi lehet a gond és ez idegesít! Remélem valakinek van ötlete. Elöre is köszi.
Sziasztok!
2004-es GSX 750F első tulajtól ,szervízkönyves 3db nonfango doboz, zsír állapotban bőven ár alatt S.O.S. eladó!
0620 9723327
Ma megvolt az eredetiség vizsgálat, és megkötöttem biztosítást is. 15360Ft egy évre K&H-nál. Holnap megyek átíratni.
Megvan a pontos ára a gépnek, lekérdeztem....
Faxa!
Az agyam eldobom!
Az jó lenne!
Köszi!
Gergő
Ez még csak ide sem ért, de az lesz a legtisztább, ha ide teszek fel albumba képeket és mindenki megnézheti akit érdekel:)
Márhogy "az" nélkül.
Ja, és távolság!
Szia!
Küldtem neked máshonnan levelet, erre sem tudsz válaszolni?
Még nem kaptam semmit...
Köszi.
Gergő
Bruhaha...
Egyszer nekem is átért Martonig, de az ez csak tizede...
Nekem tökéletes ez a motor amire kell Leányzónak is megfelelt
Nem csak a keze...
De ekkora távon, már kell egy pöcsnövelő szuper motor is.
Miért nem vettél nagyobb seggrakétát?

... csak vicc... nem tudtam kihagyni...
Paksról Martonra jártál csajozni?
Hűha...
Elég messzire elér a kezed...
Ja nem csak volt barátnőm martoni volt és elég sokat voltam martonon motorral régebben.
Hi!
Átutazóban persze.
Találkoztunk valahol?
Gergő
Hali gmolnár.Martonon szoktál motorozni?
Meetelhetnénk akkor, érdekelne a motor..
felvettelek msnre..
Üdv!
Igen, köszönöm szépen! Egyértelmű volt, megnéztelek.
Hétfőn felhívlak a weboldalon található számon.
Egy ajánlat érdekelne a lentebb említettekről úgy, hogy a motort idomoktól megtisztítva vinném. Ne kelljen azzal se foglalkozni.
Köszi.
Gergő
Sziasztok!
Én ugye az idén vettem a gsx-f 600-t.Nem sok rosszat tudok mondani,talán csak az ,hogy ezt is tankolni kell ha megy vele az ember! Olaj-léghűtés a legjobb a túramotorra sztem!Igénytelen nincs vele gond.Nekem elég kényelmes a moci jól megy nem fogyaszt sokat 4,3-5.5 jó mikor 230-al mentem a pályán akkor valószínűleg jóval több dehát ez inkább csak kíváncsiság volt ,hogy mi a vége itt a motor 10500-at forgott már nem sok volt benne, de sajnáltam már minek ilyen tempó?Ja az enyém eséses volt a oldalidomon volt csúszás nyom ez legyen a legnagyobb baja.Kap majd a télen egy jó kis festést osztan csókolom!
Köszi!
A gugliban megtalálsz párat, itt az alkatrészekben a Sugo és a Ricsi szokott ajánlkozni, keresd ott az alkatrészt és válaszolnak...
Nincs valami listátok Suzuki bontókról?
Amúgy ha nem érthető amit az előbb írtam akkor az adatlapom nézd meg és keress meg ha érdekel, szomszéd településen vagyok....és magamnak is gixef-em van
szomszédban lakom.....