Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A magam szórakoztatására leírom, hogy már megint kurva jót gurultunk a bocival mi ketten:-) Megy az állatkert! Egy tehén meg egy nyúl:-) Új gumikat kapott a kicsike és olyan baromi kezes kis bárány, ööö akarom mondani boci lett, hogy alig akartam lemászni róla:-) Persze szarrá is áztunk, meg mocskos is lett szegény..

Nehéz a boci-sors..
Keine Panik! Berlin ist wirklich nicht so gross!:-D
Hat en meg ma ertem volna ra motorozni itt Berlinbe, de beszari vagyok, hogy eltevedek majd 7vegen felfedezem a varost
Szó sincs róla, de én se mindig érek rá. Ráadásul még az időjárás miatt is bizonytalan.
Laci! Te direkt csinálod, hogy mindig olyankor akarsz menni, amikor én nem érek rá?
Mert nekem a vasárnapom nem "üres".
Egy korábban tervezett túra elmaradása miatt a vasárnapom üres lett, viszont nagyon mehetnékem van valahova
Lehet a Bükk lesz az uticél, most olyan 50% a valószínűsége. Időjárásfüggő a dolog, kis zápor nem akadály, de ha nagyon beáll az eső nem indulok el.
Vasárnap reggel dől el
Ja köszi! Bár ez nekem is rajta van a motoron. Én hátsó doboztartót akarok csinálni arról esetleg kép?
Köszi, bár erre meglehetősen nehéz lenne felapplikálni egy oldaltáskát vagy bármit. Ez a konzol csupán a csomagrögzítő háló beakasztását hivatott elősegíteni és szerintem mindegyikünk motorján megtalálható. Ennek ellenére köszönöm a jószándékot, ritka ez manapság:)
Feltöltöttem a képeket.
Gyári oldaltáska konzol képek.
Eladó egy Sebring sport kipufogódob.
E jelzésű és típusbizonyítvánnyal is rendelkezik, így legálisan használható.

Itt licitálhattok, de email-ben is kérdezhettek - znemeth@freemail.hu :
http://www.vatera.hu/sebring_s...
Bocsi skacok csak elköltöztem otthonról, de ígérem a héten meglesz.
Jenky, kicsivel korábban ígértél egy konzol fotót:) Szerintem többen is kíváncsiak lennénk rá.
Mi kempingesre terveztük, direkt a szűk költségvetés miatt:) Így aztán a foglalással nem kell bajlódni. Murter szigetét néztük ki úticélul.
Mi juli közepére tervezzük a nyaralást Medulinba.Életem első motoros nyaralása.Mi sosem foglalunk szállást előre és eddig mindig szerencsénk volt bár tény hogy beletelik 1-2 órába mire megtaláljuk a megfelelőt(4-6 főre)De így olcsóbb.
Ugyanazok a szabályok mint itthon, de mivel nehezebb egy idegen helyen megértetni magunkat jobban fel kell készülni az esetleges műszaki hibákra. Legyen defektjavító spray, lánckenő spray, gyertyakulcs, pótgyertyák (még akkor is ha eddig sohasem kellett), nálam van mindig egy előkészített patentszem, bovdenvég (csavaros) lehetőleg több méret. A csapatban való motorozás szabályait tartsátok be, legyen egy állandó felvezető és ne előzgessetek indokolatlanul, mindenki figyeljen a mögötte lévőre is és várjátok be egymást, diagonálban (cipzár) motorozzatok így van mindenki előtt kellő fékút. Szállást érdemes előre lefoglalni, fáradtan netalán rátok esteledve nehezebb szállást találni. Hirtelen most ennyi jutott az eszembe
Ha válogatni lehet, akkor inkább nézek valami filmet. Július elején készülünk Horvátba. Szívesen vennék bárminemű építő jellegű hozzászólást, tanácsot a dologhoz.
Van egy-két fura fazon, de engem szórakoztatnak, a válogatókat én sem nézem mert amelyik "kimagasló" azokról úgyis lehet hallani.
link
Igen, belenéztem ebbe a megasz@rba, - félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy milyen inteligens, okos gyerek vagyok- micsoda idióta emberek vannak!
Ilyen rossz az idő és senki sem fórumozik? Lehet, hogy jó film van a TV-ben, gyorsan be is kapcsolom:)
Igen sumakker ebben igazad van (sajnos)Ma voltam Egerben hát megvolt az első esős motorozásom !Hála istennek be tudtam menni egy benzinkúthoz megvártam míg elál legalábbis nem szakad ,aztán elindultam haza szépen lassan.De nem volt veszélyes végülis csak nagyon kicsit lettem vizes (remélem nem fázok meg miatta)a moci jól viselte az esőt ez a dolga
Azzal nincs is semmi gond, meg véleményem szerint kegyetlen mutatós...:)
Sajna, ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyanis az autósok egy része se lát se hall! Vagyis Te fogsz figyelni.
Köszi! Hmm sárga legalább jóll látható az autósok számára is talán!
A sárga nagyon állat, de marha nehéz tisztán tartani tapasztalatból tudom. El nem cserélném más színűre, de olyan lelombozó, mikor lemosom és 10 km után tiszta retek az eleje a bogaraktól:P:)