Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így nézett ki az pld én exem. Most is így néz ki, de már a tesómé.
Facebook?:-)
Köszi a képeket,ilyet akarok én is . Lassan le kell rakni a mocit télire ismét hozzá kell szoknom a buszhoz.De addig pár méter belekerül a gépezetbe. IWIW-el hogy álltok, megnézném a mocikat ha van kép fent.
Köszönöm a bizalmat.:) Mint gépészmérnök, azért ilyen dolgokon nem akadok fent, hogy megkülönböztessek egy H7-es és egy H1-es izzót. A kérdést nemes egyszerűséggel azért tettem fel, mert lusta vagyok elmenni a garázshoz, ahová eltettem a Kedvest, így motor híján nem tudom kivenni és megnézni. Gondoltam hátha valaki vágja ezt fejből és elég lesz a csere erejéig elcsoszognom hozzá. Sajnos eddig sikertelen a próbálkozásom így marad az 'A' verzió, azaz a csoszogás...
Azért köszi a segítséget...:)
Értem a kérdést, de nem értem miért tetted fel.

Ha kiégett az izzó, akkor kiveszed és beteszed helyére a jót.
Az izzóra rá van írva, melyik H1 és melyik H7.

Ha meg működik a lámpa, akkor felkapcsolod a tompítottat és látni fogod melyik lámpán keresztül világít. Ha ezek után is nagyon érdekel, akkor a tompított lámpáját kiveszed és megnézed mi van rá írva az izzóra.

Ha a fentiek gondot okoznak, akkor ne foglalkozz melyik izzó H1-H7, vidd el szerelőhöz.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem világítással kapcsolatban. Az odáig rendben van, hogy H1-es és H7-es izzók valóak a bociba előre, de melyik a távolsági és melyik a tompított?
Köszi!
Egyszerű 10-es kulccsal fogható csavar és anyával van felfogatva.
Nekem így van megoldva!
Igen én voltam
Maximális tisztelet mindenkinek. Lenne egy kérdésem , hátsó doboztartót akarok givi 530fz -t . De azt nem tudom milyen csavarral lehet a vázhoz rögzíteni,sima csavar vagy valami speckó. Tudom gyárilag van benne az tart valami vasat az idom alatt ,gondolom csomag rögzítő. Én marha a négy csavar nélkül vettem meg anno a mocit
az sem akadály , kereslek...
Igen vagy telón....azon jobb lenne...
Szia
köszönöm a választ.
nem hiszem, h. az távolság lenne .
azt hogy mennyi lenne privátban a honlapos e-mail címeden tudjuk megbeszélni?
Hétvégente igen, amúgy mindenem megvan hozzá, de kb 100 km-re lakom Tőled...
Helló Mindenkinek!
Kecskemét környéken keresek megbízható szerelőt aki 24e-es (olajcsere, szűrők, gyertya, szelephézag, karbiszinkron) szervizt megtudna csinálni a bocin. Amennyiben tudtok ajánlani valakit szívesen venném, ha picit gurulni kell :), az sem baj :).
Még nem teljesen aktuális, de szeretnék idejében foglalkozni a témával. Sőt, ha az időjárást nézem lehet, h. nem is olyan sokára aktuális lesz .
tsanyi olvastam, hogy szervizelsz is. Foglalkozol még vele?
Tegnap én is láttam egy fekete gsxf-et Pakson a ÖMV kútnál, fordult a Táncsics utcába. Szerintem a Geggencs lehetett.
Ez a túra az: túra

nem én szervezem, nem lesz nagy távolság......
Majd szólj pontosan légyszi, hogy mikor és honnan indultok. Köszi!
Na megvolt az olaj,olajszűrő légszűrő csere Tavasszal még a vezérműláncot meg a szelepeket kell megnézetni.
Holnap irány Budapest, szerdán reggel vizsga a mozaik utcában és legyetek kedvesek nekem megrendelni a jó időt nekem idén ez a pár nap maradt már csak és mi sem lehetne szebb, mint otthon menni pár karikát
Akkor hazafelé. ....jövő szombaton is gurulunk páran egy rövidet a pilisben, akinek van kedve az jöjjön...
Délután négy volt..
Szerintem én jöttem haza a mai gurigáról........már ha délután volt.....mondjuk reggel meg odafelé....
Sziasztok,ma láttam valakit ÉRDEN a Kossuth L. utcában délután gurulni egy kék paripán ...Ki volt?
A Full-gas-nál én is néztem 650-est 1.8 gurigáért sztem jó árban adják,ja és szerdától melegedést jósolnak. Ideje lesz, mindig riogatnak a globális felmelegedéssel .