Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te! Ezt nem én találtam ki....
Ezzel az erővel, ha az utas belenyúl a kormányzásba és emiatt baleset történik, akkor arra is mondhtaja a biztosító, hogy nem fizet...
Én ezt megfellebezném, illetve a mabisznál ennek utánakérdeznék.
Nem.Arról van szó hogy,van az autón kötelező ha hibáztak és kinyitották az ajtót akkor fizessen és a biztosító hajtsa be erre ők tartanak egy egész osztájt,nem elég hogy szarod van és nem vagy hibás még szaladgálj utánna..Ha előtted valaki kinyitja az ajtót majd szórhatod a bölcsességet..Csak lesz egy törött motorod,és jó ha megúszod annyival..Aztán polgári pereskedhetsz az utassal ami van ,hogy évekig eltart pénzt pedig a végéig nem kapsz és lehet,hogy soha ha egy csóringer volt az utas akinek semmilye sem volt,de a lényeg hogy a kocsin volt kötelező ami végül is ősszetörte a mocit,mert sajnos nem az utast ütötted el,csak az ajtót.
" Az utastól nem is várható el, hogy ismerje a KRESZ-t" a szabályok nem ismerete nem mentesít alóla.
Ezzel az erővel, ha a sügér gyalogos piroosn megy át és elcsapod, akkor te vagy a hibás, mert neki nem kell ismernie a szabályokat? Ne viccelj már!
Hali!

Uj sportkipufogo elado 97-03 bocira. Soha nem volt felszerelve. Ár: 45 000 HUF.

link:

http://www.delkevic.co.uk/?sec...

Keresek doboztartot ugyanilyen bocira, top box tarto erdekel elsosorban, de johet oldaldoboz tarto is, doboz csak tartoval egyutt, csak jobb markakbol.

Csere, beszamitas, illetve rafizetes is lehetseges..

Erdeklodni emailben lehet, vagy valaszolni erre a hozzaszolasra.

udv,
SAiNt2102
Tiszta O.C.C.
Nagyon jopofa Tetszik
szép
Nos ha lassan is de készül a doboztartó konzolom. Az új platnik (az eredetiek csúnyák ) előgyártmánya már kész:) Mit szóltok hozzá?
Hmmm.. Érdekes amit írsz..
A Motorrevü 2010/5 számában az ilyen és hasonló esetekről ezt írja Kondorné dr. Kollár Zsuzsanna közlekedési szakjogász:
"Az új szabály értelmében, ha a jármű párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten forgalmi okból - pl. útkereszteződésnél- áll, akkor ezentúl annak vezetője és utasa nem teheti meg, hogy a jármű ajtaját kellő körültekintés nélkül kinyitja, mert a kétkerekű motorkerékpár és kerékpár felbukkanására 2010. január 1-jétől számítania kell. Ha tehát az utas .. az ajtóval fellök egy mellette szabályosan közlekedő kerékpárost, vagy sérülést okoz egy mellette -szabályosan- elhaladó motorkerékpárosnak, akkor annak büntető-és polgárjogi következméyneit egyaránt vállalnia kell."
Tehát nem mondja ki a rendelet, hogy az autó vezetője felelős, illetve annak felelőssébiztosítása kiterjed az utas által balga módon elkövetett szabálysértésekre, illetve káreseményekre. Az utastól nem is várható el, hogy ismerje a KRESZ-t és az ide vonatkozó rendeleteket. Tehát marad a polgári jogi eljárás..
Hogy a háztartási felelősségbiztosítás hatásköre meddig terjed, azt nem tudom! De ha érdekel valakit akkor utánajárok!

Addig meg vigyázzatok magatokra, meg a kinyíló ajtókra!
Motorozzatok sokat!
Nyúl
Ha van az utasnak otthon biztosítása, és benne felelősségbiztosítás, akkor arra fizet a biztosító.
Ohh banyek, ez nem hangzik tul jol remelem Neked nem lett bajod!
Sziasztok megosztanék egy tapasztalatot..Álló kocsisor begurultam közéjük 5 km-rel mikor a belső sávban az utas úgy döntött ,hogy kiszáll és kinyitotta az ajtót nekimentem a kár nem nagy ,de azért a semmitől több.. A papírt kitőltöttük a sofőr külön elismerte de a biztosító nem fizet mert az utas magáért felelős az autó biztosítása rá nem vonatkozik ,nekem kell külön behajtanom az emberen.. Tanulság: Nem kell a papírral bajlódni az utassal kell a helyszínen fizettetni, ha nem akar akkor rendőrt kell hívni ha van sérülés ha nincs...
A múlt évben csodálkozott ki az egyik, valamelyik - ismretebb- bontóból rendeltem - nem tudom már melyikből- szinte zsír újat küldtek elfogadható árban. Érdeklődni kell teflonon.
Tényleg nem kell senkinek egy Sebring sportdob?
Valaki vegye már meg...

http://www.vatera.hu/sebring_s...
Sziasztok !

Eladó gsx 6-750 F bal első lábtartó konzol. Elérhetőségem és a hirdetés az Apróban.

Üdv. Laci
üdv
érdeklődöm nincs e valakinek otthon elfekvőben első gyári narancssárga indexe
és ha esetleg van eladná e ,vagy bolt ahonnan beszerezhetnék eggyet
az enyém saja kicsit viseltes lett:(
előre is köszi
Remélem én is
Az utak nálunk se különbek, bár felétek kanyargósabb és oda kellett figyelni. Dél körül értünk oda, a térképtáblánál (ahol a kép készült) az út másik oldalán a fagyizóban időztünk egy kicsit.
Elmentettem a számod, a következő időszak eléggé zsúfolt, de majd még megyek én arra és nem árt egy idegenvezető.
Ez a túra spontán jött, nem ez volt tervezve
Két haverral kimentünk mi is lilafüredre hátha találkozunk de nem láttalak későn reagáltam én is mert nem voltam gép közelben de remélem legközelebb csak összejön.
Hát ijet!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el! Pedig éppen bográcsoztunk du-tán kint voltak anyósomék,de kb 1 órára értem haza meddig voltatok?Jó szarok az utak mi?Éljen a KPM!Legközelebb ilyesmit tervezel mindenképpen irj erre a számra0630/347-41-68.A francba de sajnálom
A francba! 20percel korábban néztem fel mint ahogy üzentél , biztam benne, hogy valaki csatlakozik. Bükkzsércen is voltam, de Ubi se reagált a beírásra, persze már tudom miért ő most festi a gépet. Majd legközelebb
Hali!
ŐŐ figyu már holl találom a bocin a színkódot?Tegnap leszedtem az idomokat, meg csiszoltam, talán kedden vagy szerdán lefújom.Hát most "naked"lett a kicsike:)!
Szia!
Ha jössz ma a Bükk felé összefuthatnánk vhol.
Az biztos! Bementem ma egy helyre, még a csizmám is sáros lett. Kora reggel boci mosás. Nem sok mindenért szoktam felkelni korán, de ezért szivesen.