sziasztok
érdeklődöm nincs e valakinek otthon elfekvőbe egy sima jobbos inderxbura eladó , vagy tud e valaki egy boltot online címet ahonnan be tudnék szerezni egyet.
előre is köszi
Hy. kettő feszítő(2-3) egy vezető(5).
vezérműlánc.
amugy: www.biker-world.hu www.nagyvas.hu
de ha adsz egy e-mailt akkor mondok egy két dolgot, amivel én megjártam.
Tiszteletem mindenkinek!
Valaki megtudná mondani, hogy hol és hogyan vehetnék vezérműlánc vezetőt, 2003-as GSX600F-hez? Úgy tudom, hogy 2 darab van benne és mindkettő műanyag, mert a feszítőpatront úgy hallottam, nem szokták cserélni. Egyébként 52ezer km van a gépben.
A segítséget előre is köszönöm!
Nekem is megvolt az idei első guriga.
Az elején igazán fosatós volt, mert eléggé szitált az eleje, illegett-billegett az egész motor. De miután a gumik rendesen bemelegedtek jó lett. Sokat nem tudtam menni, de igy is 3 helyen voltak rendőrök.
A csapatban az egyik tag lecserélte a régebbi Busáját egy új, fehér K9-re.
Jézuska, télapó, húsvéti nyuszi bárki, egyet nekem is, légyszi-légyszi-légyszi, jó leszek igérem!
Mélyen a szemedbe néztek, és szellemi képességeidet úgy itélték meg, hogy inkább adnak 1 kezelési utasítást.
Bocs, ne haragudj, ez magas labda volt, le kellett ütni. Amugy nem vonom kétségbe szellemi képességeidet.
Helló, helló!
Szombaton voltunk egy kis túrán. Telepakoltam táskával és irány...
Ráckeresztúrról indultunk (ott lakom), Martonvásár, Gárdony, Székesfehérvár, Szántód, révvel át Tihany, Balatonfüred. Ott ebédeltünk. Láttam egy szürke Bocit sportkipufogóval. Kivolt az?
Onnan Veszprém, Székesfehérvár, Dunaújváros és ismét haza Ráckeresztúr. Ja, a 73-ason is láttam egy Bocit, ez bordó volt.
Szuper volt, jól elfáradtam. Egy kicsit elszoktam az ekkora túráktól. De szerintem hamar belejövök...
Jó hetet mindenkinek...
Ja, képet teszek fel nemsokára a felpakolt motorról, csak most sajna nem tudok.
Csak azért, mert nem értem, illetve ilyen világot élünk..
Nahh. Vettem egy takaró ponyvát a jószágra, hogy ne legyen poros a garázsban. Nem kintre, nem viharba, csak egy egyszerű ponyvát kétezeré....
Kaptam hozzá egy KÉTOLDALAS használati utasítást! A ponyvához!Baszki le van írva, hogy kell feltenni és fordított sorrendben levenni! Azééé megnézném azt a motorost, aki betakarja a motort,majd mésnap reggel.. Hú bassza meg ezt hogy kell leszedni róla?De jó, hogy van leírás!
Nem akartam zavarni.
a Nyúl
De melyik? Első? Hátsó?
A hátsó tudtommal megegyezik a Busáéval.
Nézz körül pl itt:
http://kelomotor.hu/index_univ...
érdeklődöm nincs e valakinek otthon elfekvőbe egy sima jobbos inderxbura eladó , vagy tud e valaki egy boltot online címet ahonnan be tudnék szerezni egyet.
előre is köszi
vezérműlánc.
amugy: www.biker-world.hu
www.nagyvas.hu
de ha adsz egy e-mailt akkor mondok egy két dolgot, amivel én megjártam.
Valaki megtudná mondani, hogy hol és hogyan vehetnék vezérműlánc vezetőt, 2003-as GSX600F-hez? Úgy tudom, hogy 2 darab van benne és mindkettő műanyag, mert a feszítőpatront úgy hallottam, nem szokták cserélni. Egyébként 52ezer km van a gépben.
A segítséget előre is köszönöm!
Loui81
Az elején igazán fosatós volt, mert eléggé szitált az eleje, illegett-billegett az egész motor. De miután a gumik rendesen bemelegedtek jó lett. Sokat nem tudtam menni, de igy is 3 helyen voltak rendőrök.
A csapatban az egyik tag lecserélte a régebbi Busáját egy új, fehér K9-re.
Jézuska, télapó, húsvéti nyuszi bárki, egyet nekem is, légyszi-légyszi-légyszi, jó leszek igérem!
Engem meg tuti mindenki felismer, mert este foszforeszkálok a motoron!
.....már az ajtóból látták!
de ügyes fiú vagyok és ma egyedül és segítség és leírás nélkül leszedtem róla a ponyvát!
a nyúl
Bocs, ne haragudj, ez magas labda volt, le kellett ütni. Amugy nem vonom kétségbe szellemi képességeidet.
Szombaton voltunk egy kis túrán. Telepakoltam táskával és irány...
Ráckeresztúrról indultunk (ott lakom), Martonvásár, Gárdony, Székesfehérvár, Szántód, révvel át Tihany, Balatonfüred. Ott ebédeltünk. Láttam egy szürke Bocit sportkipufogóval. Kivolt az?
Onnan Veszprém, Székesfehérvár, Dunaújváros és ismét haza Ráckeresztúr. Ja, a 73-ason is láttam egy Bocit, ez bordó volt.
Szuper volt, jól elfáradtam. Egy kicsit elszoktam az ekkora túráktól. De szerintem hamar belejövök...
Jó hetet mindenkinek...
Ja, képet teszek fel nemsokára a felpakolt motorról, csak most sajna nem tudok.
Csak azért, mert nem értem, illetve ilyen világot élünk..
Nahh. Vettem egy takaró ponyvát a jószágra, hogy ne legyen poros a garázsban. Nem kintre, nem viharba, csak egy egyszerű ponyvát kétezeré....
Kaptam hozzá egy KÉTOLDALAS használati utasítást! A ponyvához!Baszki le van írva, hogy kell feltenni és fordított sorrendben levenni! Azééé megnézném azt a motorost, aki betakarja a motort,majd mésnap reggel.. Hú bassza meg ezt hogy kell leszedni róla?De jó, hogy van leírás!
Nem akartam zavarni.
a Nyúl
(ON)
Mindig elkerüljük egymást.
A tavalyi évnyitón voltál? Én a pécsiekkel érkeztem,elázva.
Erdekel a Sebring! Tudsz rola kepeket, esetleg videot dobni?
udv,
SAiNt2102