Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól tetted, aranyos kisfiad van. Viszont motorozni ne engedd, mosladék veszélyes egy valami! Ja, a motorod se rossz, mármint az a fehér sárvédős kis mütyürke.
Sziasztok!
Gondoltam feltöltök néhány képet kisfiamról és játékszereiről.
:):)
Gergő
Nemsokára tavasz!
Hali!
És mibe fájna a blokk?
Gergő
Igérem irok meg még videót is teszek fel a gépröl csak jöhetne már az a kibaszott Tavasz unom a havat elegem van belölle MOTOROZNI AKAROK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kiváncsi vagyok a gyakorlati próbák eredményére, tájékoztassál bennünket! Hogy hogy száguld a masinka.
A zöld szemű végzet asszonya (!), ha mérges lángot lövell a szeme! Nem is merek odanézni! Izgalmasssan hangzik!
Mikor megszülettem kék volt, aztán bezöldült és még most is az, de ha mérges vagyok vörös
Jah és kössz az imfót Soniq75 am 2 nap alatt meg volt a blokk csere elektronikával mindennel bekötve index lámpa stb na hali mindenkinek.
Hali mindenkinek ma lett kész a gép kivetük az F-es blokkot és átraktuk az R-est komplett elektronikával meg mindennel minden passzolt hálistannek de majd tavasszal meglátjuk h mien lessz de tudjátok mit furcsálok h az F-esnek nagyobb a karbia mint az R-es nek de mégis 2szer olyan jol veszi a lapot a gép majd intézem a papirokat mert sztem marad ez a blokk benne irtam h átrakom a cuccokat de ugy döntöttünk h ha lúd legyen kövér és ment az egész blokk na további szép napot hali.
Igen elfér az 1100 - blokk is mint előzőleg írtam vala.
Viszont fontos, hogy csak az Air/Oil - cooled változat, tehát az 1993 -tól gyártott vizes blokk már NEM !
Egy pár héttel ezelőtt írtam hogy a gixer 750-es blokkja lenne a legjobb tuning komplett elektronikával átépitve mivel a boci blokkja nem forog annyit mint a gixeré.
Az 1100-es blokk is elfér a bociban ?
Változás biztos lenne, ergo jobban menne a motorod !
Hirtelen nem tudnám megmondani hogy hol alkalmaztak még fojtást a karburátorokon kívül a bocinál. (Utána kéne néznem). Sanszos, hogy a leömlőt is cserélned kéne. Lehetséges, hogy a váltó áttételét is módosították a bocikban, és a hengerfejnél is fikcsizhettek kicsit. Nem ártana összevetni konkrétan a két motorblokk specifikációját. Itt lehet találni infókat: http://katriders.com
Ez az ős, lég-olajos SACHS gixxer blokk, jónéhány módosításon átesett az évek során. Többek közt a lökethosszt is módosítgatták.
Miért nem pakolod át a komplett blokkot a bociba?
http://www.youtube.com/watch?v...
Jól jöhet az a plusz 24-25 LE, főleg ha a '91 - es M - es 116 pacis gixxer blokkod van.
Jó hír a tuningművészeknek, hogy eladósorba került egy jó állapotú papíros gixxer 1100 - as 145 pacis blokk, ami szintén 100% boci kompatibilis. (Utolsó szériás lég-olajos version karbisorral, elektronikával kompletten). Külföldi fórumokat olvasgatva kiderül, hogy sokan használják így a bocijaikat.
http://katriders.com/vb/showth...
Mindenesetre elég hardcore lehet a boci ezzel a blokkal.
A szép szemeiddel? Megértem, a helyedben már én is türelmetlenkednék! Visszakanyarodva az elejére, milyen szinűek a szép szemeid? Ha kiváncsiskodhatok.
Ez nem is kérdés, de már szeretném látni a saját kis szemeimmel
Mesóka, Mesóka, hogy hogy fog kinézni Baromi jól fog kinézni!
Ezt a zord időt is kellemesebbé teszi ez a látvány

Elvileg kész az alsó idomom, valamelyik 7végén el is megyünk érte..., már alig várom, hogy lássam milyen lesz feketén
Jó!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van 1 komplett gsx-r750-em ugyan az a blokkos mint az f olaj levegös éas azt szeretném kérdezni hogy ha átraknám a karbisort meg a kipu rendszert akk lenne valami változás vagy semmi a hütöt már átt tettem mert az jóval nagyobb mint az f-es é de még ezeket szeretném át tenni mi a véleményetek valaki csinált már iet vagy ha hallot már ienröl akk irjon h mit mutat a motor vele elöre is kössz Dávid
Egy kis tél Tolna megyében!
sziasztok egy 91-es gsxf600-as lengővillára lenne szügségem légyszi segitsetek Tóni
ha májusban lesz a kiállítás....akkor biztos.
Én is erre várok ám pont az jutott eszembe, hogy tavaly a motorkiállításra én már motorral mentem, vajon idén lesze-e ilyen jó idő addigra
Szia,

Azért van kivonva, hogy ne kelljen fizetni addig rá?
Így mennyit nyersz vele, ha igen?

Gergő
A témához kapcsolódóan:
Mikor lehet már motorozni?
laci197 irtam h eszembe se jutott a köszörüléses téma de köszi a figyelmesztetést irtam is az 1ik szövegben.Nem akarok játszani se a jogsimmal se a hatósággal tisztán és félelem nélkül akarok motorozni sajnos igy jártam h blokk cserére szorult a teknika de nem akarok semmi sufni tuningot csinálni rajta ezért kérdeztem h hogyan megy ezaz átirásos téma de köszi .