Tomcat:
Én is gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
És ahogy előttem már jelezték. Aludjatok amikor csak lehet. Ha csak pár perc az is jól fog jönni.
A másik, hogy legyetek kreatívok.
Hihetetlen dolgok "működnek", amire nem is gondol első körben az ember. Pl volt amikor sírt a lányom, pedig evett, hasa nem fájt, látszólag ok nélkül. Ekkor a hajszárítót (!) bekapcsoltam, a hangjára megnyugodott, elaludt. Ez másnak is bejött, de volt akinél a ventillátor (hősugárzó), konyhai elszívó segített. Ügyesebbek már előre felveszik az anya szívhangját, és azt játszák vissza. Szóval lehet öttletelni.
Sziasztok!
Érdeklődnék itt is, hogy nincs-e valakinek tapasztalata a '80-tól '82-ig gyártott GSX750E géppel kapcsolatban? Bármilyen teszt, vélemény érdekel erről a típusról. Sajna a hálón sem igazán találtam magyar nyelvű leírást... Ha Ti tudtok, osszátok meg velem! Bocsi, hogy csak úgy betörök ide, de ez a topic áll hozzá a legközelebb, az index-en sincs...
Előre is köszönöm! :)
A 2. generációról annyit, hogy én első generációs vagyok - 1 petéjű iker egyik fele- és mégis ikreim vannak. de tény és való, hogy 2. generációnak nagyobb az esélye. Nem vagyok kicsinyes, ha majd ott tartassz, legyen Neked is! Vagy trikrek. Aztán így fognak kinézni: A fejükből.
Az ikrekre nekem is van esélyem, a Nagyi ikreket szült az Anyukám és Nagynéném személyében és azt mondják mindíg a 2. generációnak van esélye az ikerszülésre De még ez a veszély nem fenyeget egyelőre
Szia Mesóka!
Nálunk az asszony 32 évesen szülte a lányunkat, az ikreket pedig 38....-kor. Ezt csak beszurtam ide. Csak úgy. Tájékoztatás képp.
Ja, még a multkori hozzászólásoddal kapcsolatban jutott eszembe, - "még a szennyesét se mosatná velem" - nagy arc leesés lenne, ha beállítanék 1 zacsi szennyessel! Hozzátok!
Wow, fogadd gratulációmat szép nagy baba...
Körülöttem most annyi baba jött..., sőt a kolleganőm is márciusban szül már csak én lógok ki a sorból de nekem most van motorom
Jól van, ügyesek vagytok, - azt viszont nem tudom, hogy Te mit csináltál ügyesen - gratulálok, jó egészséget, sok lóvét, gumifákat, bort, búzát, békességet kívánok Nektek! Most kicsit el leszel foglalva.
Én a road attackot tudnám ajánlani jól tapad és nem kopik olyan gyorsan mint a race attack.
A conti motion is jó választás lehet havernak az van a mociján hasonló a road attackhoz.
Hali, Setup Vision 44e csizma eladó, 5ször volt rajtam, szinte új, cross csere érdekel.. 18e Ft. email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630/385-5381
Sziasztok! Bár nem sokat szoktam a fórumba beirogatni, hanem inkább olvasója vagyok az oladlak. Azonban egy első gumi cserére szorul a Bocim. A kérdésem az lenne, hogy rendelkezik-e tapasztalattal valaki a Continentál gumi abroncsokkal kapcsolatban?
Hogy viselkedik kanyarokban, meg vizes úton. Jó lenne a vétel előtt ha valaki esetleg már ismeri ezt a gyártót és esetleg ide leírná a tapasztalatát esetleg a tanácsait.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Ui: ajánlottak Dunlopot 30.000. pénzért baráti áron, de még nem tudtam dönteni.
Üdv!
Ezeket a dolgokat én is ugyanígy látom, az én esetemben a sportkipuf. sajna már rajta volt, de a gyárinak jobban örültem volna, főleg mivel az én gépem mégkevésbé nevezhető "sportosnak".
Úgy jó az ahogy gyárilag van és úgy tart sokáig!
Én személy szerint nem vagyok hive az ilyen tuningolásoknak főleg ennél a mocinál ugy jó ez ahogy van.
Ha átfúvokázod többet is fog zabálni a motor élettartama is rövidül a sportlégszűrővel ugyan több levegő jut a motorba de több piszok is a nyitott dobbal önmagában nem lessz erősebb leömlőket is kell cserélni.
Ja lánckerék csere azt sem probáltam még kisebb lánckerékkel jobban fog gyorsulni de a végsebessége is kisebb lessz.
Én ugy tuningolnám ha ugy döntenék vennék bele egy régi gsxr-750-es blokkot.
Üdv!
Sziasztok!
DynoJet kit, sportlégszűrő, nyitott dob.
Tapasztalat valakinek?
Lánc-szettet kell cserélnem és tennék kisebb lánckereket is előre.
Erről valakinek valami?
Gergő
bocsi ezt elfelejtettem hogy szerintem jó a tiédre is legalábbis ránézésre ugyanaz de hozzáértőket kérdezz meg én sajnos biztosra nem tudom mondani hogy jó e mert nem vágom a gsx-f sorozatok változtatásait!
Én is gratulálok! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
És ahogy előttem már jelezték. Aludjatok amikor csak lehet. Ha csak pár perc az is jól fog jönni.
A másik, hogy legyetek kreatívok.
Hihetetlen dolgok "működnek", amire nem is gondol első körben az ember. Pl volt amikor sírt a lányom, pedig evett, hasa nem fájt, látszólag ok nélkül. Ekkor a hajszárítót (!) bekapcsoltam, a hangjára megnyugodott, elaludt. Ez másnak is bejött, de volt akinél a ventillátor (hősugárzó), konyhai elszívó segített. Ügyesebbek már előre felveszik az anya szívhangját, és azt játszák vissza. Szóval lehet öttletelni.