Hát nem buliztuk agyon magunkat, legalább jót pihentünk.
Trónörökös személye még mindig kérdéses, és még hátravan 1 hét kb., de már akármikor történhet bármi.
Szóval idő van, valamelyik nap már csak lesz valami.
Ohhh Mammamia, vétkeztem belátom! A bocsánatotokért esedezem és ha nem kapok bebocsájtást ezért a mennyek kapujába, meg fogom érteni
Most éhségsztrájkba kezdek és napi 10 miatyánkot mondok el. (mondjuk az ünnepek alatt felszedett 6 kiló is ösztönöz az éhségsztrájkra ) na de most büntiből nem ülök fel a motorkámra senem legalább 2 hónapig
Már meg sem merem kérdezni, hogyan tehetném ezt a baklövést jóvá?
Ugye? Ilyenek ezek a nők! Bezzeg amikor valami fityfiritty oldalon a motoros csajokra lehetett szavazni, rohantunk, - mit rohantunk ? száguldottunk! - hogy RÁ szavazzunk, hogy Ő nyerjen! (Személy szerint kétszer is szavaztam ). És tessék: már az ujakhoz dörgölőzik! Fáj itt belül, a mellykasomban, ez a mellőzötség, cserbenhagyás! MESÓKA! Csak így eldobott, mint egy leégett cigaretta csikket, vagy valami olajos rongyot, amivel törlöd a tiszta csuva láncodról a nagyja olajos sarat, - hamár motoros oldal - és legalább már kétszer körbetekerted, aztán elegáns mozdulattal dobod a kukába. ( Ami környezet szennyezés ) Zokogok, ezt is megértük. Többet ne keressetek, elbujdokoltam, magányosan járom már az országutak végtelenjét, egyedül kiégve, szívemben soha el nem múló fájdalommal, és ott ahol a látóhatár összeér az ég végtelenjével, talán egyszer az én szívem megbékélést talál! De az nem ma lesz, az biztos!
Nem is teszek ilyen kis sárgafejű emberkéket a hozzászólásomhoz, mert azt hiszitek, hogy viccolok!
A régiek? Az ma már a múlt! Sumakker ez engem is annyira letört, hogy mély depibe estem! Én is csatlakozom hozzád, ha addig nem leszek öngyi! Mesiiiiii!
Halllóóóó! És a régiek Le vannak .........ejtve Ez kierekesztés! Rasszizmus! ( Esetleg antiszemétizmus?) Mingyá szólok 1-2 ombuccmanos dolgozónak! Fel vagyok háborodva! És el vagyok keseredve. Hát ezt érdemeltük mi "régiek" Megyek is! És soha vissza se jövök ide többet !
Nos, sokat nem tudok róla mondani, mert 3 hónapig volt meg nekem. Nagyon erős, kényelmes és tetszett is amellett, hogy látszott rajta a kor.
Hibája volt.
Bejöttek a hidegek, egyáltalán nem indult. Vszinűleg karbiszinkron, szelephézag és gyertyacsere kicsit segített volna a néha eléggé feszült indítási kísérleten. Meg a váltóval volt bajom. Hidegen nehezen vette az egyes fokozatot. Nagyon nehezen. Ezt meg valószinűleg egy olajcsere orvosolta volna.
Amúgy szerintem ezek az én volt motoromra voltak jellemzők, szóval általánosságban sokat nem tudok neked mondani a típushibákról. Jó moci.
Nem volt Neked jobb dolgod, minthogy ezt a sok marhaságot, amit itt összehordtunk, - nem én , hanem a többiek - elolvasni? Nah, már mindegy!
Ugyhogy Isten hozott itt a GSXF betegségben "szenvedők" közt.
Szia,bocsi hogy át pofátlankodok de szeretnék kis tanácsot, infót kérni és látom neked volt régebbi tipusú 750-f ed most vennénk egyet és kéne a jó tanács 92-es évjáratú 750-es és usa változat 110 pacis van-e ezeknek valami típus hibájuk és mire kell figyelni és stb. nagyon meg köszönném. Szevasztok
Csak pár hete regisztráltam, azóta végig olvastam szinte az egész gsx-f fórumot.
És szerencsére azóta meg is lett :) Majdnem a jézuska hozta :P
Még egy kicsit kezelésbe venni, az index búrákat, szerencsére Finster dob van rajta :) ahogy olvastam sokaknak tetszik.
A kép se maradjon ki:
Crossfingers
Trónörökös személye még mindig kérdéses, és még hátravan 1 hét kb., de már akármikor történhet bármi.
Szóval idő van, valamelyik nap már csak lesz valami.
Mikor jön már az utánpótlás?
Ilyet rutinos nő nem kérdez férfiaktól, mert galádok és vissza akarnak vele élni!
Most éhségsztrájkba kezdek és napi 10 miatyánkot mondok el. (mondjuk az ünnepek alatt felszedett 6 kiló is ösztönöz az éhségsztrájkra ) na de most büntiből nem ülök fel a motorkámra senem legalább 2 hónapig
Már meg sem merem kérdezni, hogyan tehetném ezt a baklövést jóvá?
Nem is teszek ilyen kis sárgafejű emberkéket a hozzászólásomhoz, mert azt hiszitek, hogy viccolok!
Keresek 600-750-es GSX-R vagy hasonló kinézetű papírokat, akár magyar, akár külföldi.
Hibája volt.
Bejöttek a hidegek, egyáltalán nem indult. Vszinűleg karbiszinkron, szelephézag és gyertyacsere kicsit segített volna a néha eléggé feszült indítási kísérleten. Meg a váltóval volt bajom. Hidegen nehezen vette az egyes fokozatot. Nagyon nehezen. Ezt meg valószinűleg egy olajcsere orvosolta volna.
Amúgy szerintem ezek az én volt motoromra voltak jellemzők, szóval általánosságban sokat nem tudok neked mondani a típushibákról. Jó moci.
Amúgy jól tetted, hogy végigolvastad a fórumot.
Én is így kezdtem.
Ugyhogy Isten hozott itt a GSXF betegségben "szenvedők" közt.
Csak pár hete regisztráltam, azóta végig olvastam szinte az egész gsx-f fórumot.
És szerencsére azóta meg is lett :) Majdnem a jézuska hozta :P
Még egy kicsit kezelésbe venni, az index búrákat, szerencsére Finster dob van rajta :) ahogy olvastam sokaknak tetszik.
A kép se maradjon ki:
Jó neked. Vagyis a mocidnak.