Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenképpen!
Taníts mester!
Nagyon nagy okosságokat mondjál - írjál- , én is mindig azt szoktam!
Sziasztok,
Valójában én már fél éve tagja vagyok a KLUB-nak :D Eddig lelkes olvasótok voltam :D Most, hogy itt a jó idő, úgy döntöttem én is beszállok a szövegelésbe is.
Köszi, én is szeretem bár most rakoncátlankodott, feltettük az idomot, beindítottuk, hazamentünk..., majd másnap hívott a srác, akinél tárolom, hogy menjek vissza, mert csöpög a benzin belőle
Jaj hát most nem az volt a lényeg
Hali!
nagyon szép vas volt nekem is gsx-f em szerettem nagyon
szép emlék
Márcsak a csavarokat kellene feketére festeni.
Na, rögtön "emberibb" kinézete van a szekérnek! Mesóka, Te milyen szégyenlős lettél: nem adod az arcod a dologhoz. Pedig nyugodtan megtehetted volna, hisz jó csaj vagy.
Na íme a szép fekete alsóidommal
Hello, Nyúl! (Csak így "A" betű nélkül, magam után szabadon.)
Csak azt hiszed? Vagy biztos vagy benne? Mert én tudom, hogy Te tudod, hogy mi tudjuk azt, hogy Te tudod. Na, ezt igen érdekesen fogalmaztam meg. Nos, nem baj, olyan sok értelmet ne keressünk benne, a lényeg: Isten hozott a klubban!
ööö asszem tagja lettem a klubnak!

:-DDDDDDDDDDD
Én meg vettem egy szép uj Nolan 103 MATRIX N-COM bukot.remélem jo lesz
Hello Srácok, üdv az újaknak

Holnap megyek a kicsikémhez, feladom rá az új fekete "szoknyáját"
Helo!

Én sem vagyok olyan régen tag, de azért üdv a klubban.

Minden jót!
Sziasztok!

Hosszú egészségessen eltöltött idő után, újra elkaptam ezt a fertőzést, és mivel a múlt év végefelé nekem is sikerült beszerezni egy 750F-et, gondoltam idepofátlankodnék. Persze ha senkinek nincs kifogása ellene ;).

Visszaolvastam szinte az egész topicot, és ezúton köszönöm az infókat.

Széles utat...
A vasárnapi fagyizás elmarad,de tegnap gurultunk egy 150km. A szálkai tó még be volt fagyva.
Hy! 2003-s Gsx-f hez kellene bal első lábtartó, aki tud írjon. Köszönöm!
Szia! Tegnapelőtt Michelin pilot road 2ct tettem fel előre, elég lágynak tűnik.(Michelin maxxi volt rajta, igazi sz.r szerintem) Majd vallatásnál kiderül.Vasárnap Soltvadkerti fagyizás, ha jó idő lesz! Tegnap mentem egy kanyart a városba, pezsgett a vérem!
Hello!
Ebből az alkalomból fogadd el jó kívánságaimat, ugymint sok pia, kaja, nők! Ja, meg ilyen gumifás marhaságokat.
Sziasztok!

"Rendes" tag lettem, F lett belőle, az R túl űrhajós. :-) Most már csak jó idő kell. :-)

G.
Szia sipeter!
Köszi a gyors választ!

Más: Én is gumi vásárlás előtt állok. Erősen hajlok a Conti RoadAttack felé... Amiről azonban itt a fórumon nem olvastam az a ContiFoce. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a fajtával? Ha jól értesültem ez egy keményebb keverék (elvileg tehát tartósabb, persze itt megint bejön, hogy ki milyen vezetési stílus mellett/időjárásban használja..., ugyanez érvényes a RoadAttackra is persze), mint a RoadAttack, de külföldi honlapokon, amiket láttam nem örvendett túl nagy népszerűségnek.
Találtam egy összehasonlító (vagy inkább értékelő) honlapot, nem tudom, hogy ez szerepelt e már itt:
http://www.gumiteszt.com/motor...
Itt a RoadAttack jobban szerepelt, mint a Force.
Szia!
Mra-márkájú német picit sötét de nem annyira ettől vannak sötétebbek illetve más szinekben is lehet rendelni.
Egy pár éve meg van már akkoriban 20 rongy volt az ára szerintem most is kb ennyi lehet, három méretben lehetett kapni:1,gyári 2,egyel nagyobb olyan mint az enyém 3, még hosszabb amiről találtam egy képet is.
Szia sipeter!
Neked milyen plexi van fenn a gépeden? Én is valami ilyesmiben gondolkodom.
Válaszod előre is köszönöm.

Üdv, molsandor
Visszaolvastam pár oldalt, de nem vagyok benne hogy itt olvastam róla.

Meg tudja valaki mondani, hogy találok a GSX-F színkódokat?
De jó Neked Tegnap én is láttam 1-2 motorost előbújni egy körre