Sziasztok,
Valójában én már fél éve tagja vagyok a KLUB-nak :D Eddig lelkes olvasótok voltam :D Most, hogy itt a jó idő, úgy döntöttem én is beszállok a szövegelésbe is.
Köszi, én is szeretem bár most rakoncátlankodott, feltettük az idomot, beindítottuk, hazamentünk..., majd másnap hívott a srác, akinél tárolom, hogy menjek vissza, mert csöpög a benzin belőle
Na, rögtön "emberibb" kinézete van a szekérnek! Mesóka, Te milyen szégyenlős lettél: nem adod az arcod a dologhoz. Pedig nyugodtan megtehetted volna, hisz jó csaj vagy.
Hello, Nyúl! (Csak így "A" betű nélkül, magam után szabadon.)
Csak azt hiszed? Vagy biztos vagy benne? Mert én tudom, hogy Te tudod, hogy mi tudjuk azt, hogy Te tudod. Na, ezt igen érdekesen fogalmaztam meg. Nos, nem baj, olyan sok értelmet ne keressünk benne, a lényeg: Isten hozott a klubban!
Hosszú egészségessen eltöltött idő után, újra elkaptam ezt a fertőzést, és mivel a múlt év végefelé nekem is sikerült beszerezni egy 750F-et, gondoltam idepofátlankodnék. Persze ha senkinek nincs kifogása ellene ;).
Visszaolvastam szinte az egész topicot, és ezúton köszönöm az infókat.
Szia! Tegnapelőtt Michelin pilot road 2ct tettem fel előre, elég lágynak tűnik.(Michelin maxxi volt rajta, igazi sz.r szerintem) Majd vallatásnál kiderül.Vasárnap Soltvadkerti fagyizás, ha jó idő lesz! Tegnap mentem egy kanyart a városba, pezsgett a vérem!
Más: Én is gumi vásárlás előtt állok. Erősen hajlok a Conti RoadAttack felé... Amiről azonban itt a fórumon nem olvastam az a ContiFoce. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a fajtával? Ha jól értesültem ez egy keményebb keverék (elvileg tehát tartósabb, persze itt megint bejön, hogy ki milyen vezetési stílus mellett/időjárásban használja..., ugyanez érvényes a RoadAttackra is persze), mint a RoadAttack, de külföldi honlapokon, amiket láttam nem örvendett túl nagy népszerűségnek.
Találtam egy összehasonlító (vagy inkább értékelő) honlapot, nem tudom, hogy ez szerepelt e már itt: http://www.gumiteszt.com/motor...
Itt a RoadAttack jobban szerepelt, mint a Force.
Szia!
Mra-márkájú német picit sötét de nem annyira ettől vannak sötétebbek illetve más szinekben is lehet rendelni.
Egy pár éve meg van már akkoriban 20 rongy volt az ára szerintem most is kb ennyi lehet, három méretben lehetett kapni:1,gyári 2,egyel nagyobb olyan mint az enyém 3, még hosszabb amiről találtam egy képet is.
Taníts mester!