Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam füreden egy bocival
Van egy eladó Sebring sportdob, összekötő csővel.
E jeles, kivehető furulyával, bizonylattal.
Ára: 40.000Ft.

Belső részén kicsit karcolt, mert rosszul lett felszerelve és a csavar beleért (de nem lyukasztotta ki). Kívül már kicsit matt a fénye.
Vác környékén lakom, és Budapesten (XIII Csata utca vagy az Őrs vezér térnél) dolgozom - itt személyesen is át tudom adni.
Én személy szerint még nem találkoztam együtt a többiekkel, de benne lennék szívesen valamikor
Üdv mindenkinek!
Ritkán járok erre fele.
B.füreden találkoztam SolaX kollégával.
Még lefotóztam két F-eset, de nem tudom ki volt vele.
Nekem egy 2007-ben újjonan vásárolt bocim van, most kerülte el a 36.000 km-t. Tehát, szeretem a fekete ördögöt.
Z6 os Interactól van valakinek véleménye?
Persze GSX750 F-en használva.
Mielőbbi jobbulást a kezednek, és a járműnek is! Mindjárt itt a szezon, ahogy sumakker is mondta. Én meg szeretnék már együtt látni legalább 10 F-est :D
Nem szoktatok a nyárra valami közös gurulást szervezni, vagy egy hosszú hétvégét valahol a természet lágy ölén? :)
Írígykedem ám rendesen Én vasárnap jöttem be a szentendrei szigetről és annyira nem fáztam, csak a kezem
Nekem mondod, tittára kivagyok A napokban elviszik a karasnások, remélem meggyógyítják!

Jut eszembe, ha jártok a motorkiállításon, pénteken és vasárnap megtaláltok majd a Karasna, vagy a Full Gas standján
Meg volt a szezon nyitó Balatonfüreden Majd lefagytam a bociról az autópályán, de megérte, jó buli volt Csak kicsit hamar vége lett a "jó idő miatt". Épségben hazaértünk mind a hárman :) Boci, asszony, meg én is
Várom, már, hogy újra tavasz legyen, mert ma reggelre a hó is esett
Ez nem valami jó hír. Tessék csinálni valamit, mert ugyan reggel még hó esett, de mindjárt itt a motoros szezon! A kutyafáját neki!
Vasárnap elhoztam a bocit, de szegénykém "beteg"
Állandóan leállt útközben, ahogy leesett a fordulatszám és a hangja is furcsa. Örültem, hogy hazaértem vele
Még nem igazán jöttünk rá mi a baja, de lehet nem megy egy henger...
Az olajcsere most volt nemrégen, a többi szezon végén lesz, amúgy meg -szégyen, nem szégyen - teljesen kuka vagyok ezekhez a dolgokhoz, az hogy leszedtem az idomokat ne tévesszen meg senkit. No meg már vissza van pakolva minden a helyére. Ja, és ha lesz 1 kis pénzem, akkor már fém fékcsövet is kap.
Ha már így szétkaptad én a helyedben lecserélném a motorolajat , telóolajat első hátsó fékolajat na meg persze a szűrőket is.
Juj, de sz@rul hangzik! Kifizetni meg még rosszabbul eshetett.
Bocsi a tel szám lemaradt: 06303562933
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel vkit eladó gsxf 600 2003-as évj 1 tulajtól új gumikkal túradobozzal xenon izzókkal sport kipuffal+gyári dobbal.
ár:650eft.
Nekem így tetszik.
Már jártam vele néhányszor úgy, hogy levettem a első idomokat és csak úgy visszacsavaroztam a tükröt. Érdekes...
Persze elöl ilyenkor nincsen index, de a mai világba kitől várják el egyáltalán, hogy használja is...
Ja, képzeljétek...
Nemrég mellékeltem néhány képet a motor bal hengeréről. Tiszta olaj volt. Arra gyanakodtam, hogy a tűzkarika ment szét, vagy ferdén lett felcsavarozva a leömlő. Hát nem. Kiment a hengerfejtömítés...
Full-gas szervíz 5-6 óra+anyag kb. 60e Ft.
Agyam eldobom.
Sziasztok!
Gyári légszűrőmet eladnám. Még egyszer sem volt kifújva, korrekt állapot. Mikor megvettem a motort azonnal lecseréltem minden szűrőt, meg olajat, de mikor szétszedtem akkor láttam, hogy a légszűrő alig használt. Ha valakit érdekel kb. új ár feléért, akkor írjatok. Ha nem tetszik az ár, akkor mondjatok valamit. Megegyezünk, nekem csak porfogó.
Köszi, Gergő.
Ma nem töltöttem haszontalanul az időt, így néz ki a bocci csupaszon. Felhívnám a nagyérdemű csapat figyelmét a benzintankon levő emberi üzemanyag tartójára.
Javitok sikerült az eladóval 800 E-Ft-ban megegyeznem, hogy a moci friss müszakival és friss olajcserével és névre irva 1 év garival és ponositok . hogy a gumik csak 500 km-et futottak és továbbra is kitünő állapot. Ez szerintem már korrekt ár.
Hali.Én pont ma írattam át a mocimat.2003-12-dik havi 700000-ért vettem de rá fogok még költeni 180-at(gumi,lánc,fék,olaj,szűrők,átírás)
Hali.Én pont ma írattam át a mocimat.2003-12-dik havi 700000-ért vettem de rá fogok még költeni 180-at(gumi,lánc,fék,olaj,szűrők,átírás)
Hello Srácok, van irodabútor (asztal, szék, fiókos elemek) eladó, valamint konyhabútor és szobabútor is Sütő, főzőlap, szagelszívó, hűtők.
Minden használt, árakat egyelőre nem tudok, de ha bármi érdekel szóljatok!
Képet, képet, képet kérekszépen. Kivülről, belülről, alulról és felülről . Oksi, elég lesz kivülről, - nem mondhatod, hogy követelőző vagyok- persze, ha eljutsz odáig, nem kell kapkodni, ráérünk. Elöre is köszi.
hmm fényezőt még csak nézegetem, nincs konkrét, illetve gondolkozom rajta, hogy csinálok valami egyedi grafikát a sérült bal oldalra Hogy még szebb legyen. De elég nehéz mintát kitalálni, mert ott az a két szellőző rés