Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már én is megnézném a videjót, de még nem tették ki a honlapjukra.
A szenyók.
Azt rögtön gondoltam, hogy Nektek így már hármasban nehezebb..., pedig biztos jó lesz
De bizony láttalak ám Benneteket
Hát Mesókám kedv még csak vóna, de nyóc napra nem fogunk eltűnni jövőre a baba elől ...

Yo volt a buli szombaton?
Nem láttál véletlenül a videjón amit levetítettek a Trophy-ról?
Hello Robika,

ez aztán jó kis buli lehetett, biztosan élvezték a gyerkőcök!
Hellóka na én is kiváncsi Mesi vagyok

Srácok jövőre lesz egy 8 napos erdélyi túra, 10 fős csapatokat kell alkotni, de mi egyelőre 4-6-an vagyunk, nincs kedvetek csatlakozni?
Én is igy tervezem, csak egyenlőre nincs időm rá.
Helyes. Ja, lehet, hogy nem mondok vele ujat, de én ugy raktam fel a felnire, hogy a 3 küllőhöz felraktam a suzuki feliratokat, és utána még mielőtt leszedtem volna a csíkról a papírt, bepróbáltam a 2 felirat közé, így pontosan be lehetett pozicionálni középre. Ugyhogy hajrá!
Egy 2005-ös szürkére lesz, fényvisszaverős fehér (szürkés-fehér).

Ha kész lesz rakok fel képet.
Fényképet akartam írni.
Milyen szinű az összeállítás? Motorilag, csíkilag. Fénylép, ha kész?
Köszönjük PAMSE!
Sziasztok! Pakson ma, motoros mikulás buli volt! Jól éreztük magunkat, és a gyerekek is nagyon élvezték!
Megkaptam!

Most már csak
a) szabadidőt kell találnom
b) lepucolni a kerekeket
c) felvarázsolni
d) örülni a végeredménynek!
Ilyen ez a srác.
Én felhívtam hétfőn, írtam emilt mellé és szerda délután már a postaládámban volt a cucc még tavasszal.
Lehet hogy én szerencsésebb vagyok, de nekem ma már postázzák is.

Ügyesek, gyorsak.
Hello!
Én az emil után - mert nem reagáltak egyből rá, és én azonnal akartam a felnicsíkot - telefonáltam, és onnan hipp-hopp alakultak a dolgok.
Sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudok fesziteni a vez láncon mert van 1 kis hangja aki csinált már iet vagy látta hogy hogyan kell irjon elöre is köszi sziasztok ja ez 1 90-es gsx 750f olaj levegös köszi?
Már mérne hozna!
Nem is drága ...
Köszi!

Írtam is neki. Remélem a Jézuska hoz majd.
Szia Bionic,

tőle: http://www.kepesmotor.hu/matri...

Üdv,
Tom
Visszaléptem több oldalt de nem találtam meg, hogy honnét rendeltetek olyan felnicsíkot, amiben benne volt a Suzuki felirat is.

Valaki homályosítson fel.

Köszi.
Rugócserével megoldódott a probléma!
Azért annyira nem macerás az, privát szerelők 10-12 körül megcsinálják. Maga a művelet viccesen egyszerű, csak hát 16-szor kell elvégezni legrosszabb eseben. Az időrabló része meg a burkolat lebontás/tanklevétel, egyes típusoknál gázbowden kikötés/szelepfedél levétel/utána meg az eltörölgetés. Én a csupaszon 3.5 óra alatt végezni szoktam vele.